Školská taška pre prváka

6. dec 2022

Ahojte dievčatá, potrebujem poradiť. Syn bude budúci rok prváčik, preto sme sa rozhodli že na Vianoce dostane okrem iného školskú tašku. Už som vybrala značku topgal, rozhodujem už len nad dizajnom. Synovi som ich ešte pred nejakým časom ukazovala len tak akože nezáväzne že ktorá sa mu páči .. ukázal mi viacero, avšak všetky mi prídu také "detskejšie" motívom.. keďže v septembri už bude mať 7 rokov, bola by som rada keby mu táto taška vydržala aspoň 2-3 roky, najlepšie celý prvý stupeň (aj keď to by som asi moc chcela). No ale k veci - keďže ukazoval aj tašku s monster truckmi kde sa dajú vymieňať obrázky - sú tam 3 rôzne ks monster truckov, zaujímalo by ma či mi niektorá viete povedať či sa to dá prípadne vymeniť aj za nejaký vlastný motív? Neviem si predstaviť z akého je ten obrázok materiálu, a ako to prípadne viem alebo neviem nahradiť niečím iným keby si jedného dňa syn zmyslel že už je na tento motív veľký? Ďakujem za odpoveď.

anjelicek26
6. dec 2022

Pokial viem tie motivy sa daju dokupit osobitne aj ine, keby sa mu tieto prestali pacit...

autor
6. dec 2022

@anjelicek26
Áno? To by bolo super. Prosím ťa nevedela by si ma nasmerovať kde tie motívy hľadať?

anjelicek26
6. dec 2022

Tak napriklad tuto, ja to hladam pod "patches" neviem ako u vas https://www.amazon.de/AISIR-Verschiedenen-Kinde...

tatianamaria
6. dec 2022

Moja dcéra chodí do 5 triedy. Má tašku topgal od 1 triedy s detským motívom s vílou. Doteraz sa jej páči. Syn je tretiak má tašku topgal s tými motorkami a tiež sa mu stále páči. Ja uvažuje, že tiež kúpim ďalšiemu synovi s tými monster trakmi. Tiež budeme mať prváka. Veľmi sa mu páči taška s pandami od malička ma rad pandy. To je však dievčenska. Aj som im volala, že či by sa nedala ušiť jedna pre chlapca, že nie. Ja by som to vôbec neriešila, že čo ak sa mu v budúcnosti nebude páčiť. Aj keby sa mu za 2 roky prestala páčiť povedala by som mu, že vybral si si tu tašku a páčila sa Ti. Novú Ti kúpim až do druhého stupňa. Ak bude dobrá tak aj neskôr.Čo ak sa mu potom nová prestane páčiť do pol roka? Deťom sa každú chvíľu páči niečo iné. To by sme sa nakupovali motívov. Každú chvíľu by sme menili. Tento motív mi vôbec nepríde taký detský. Ináč ja som s taškami topgal veľmi spokojná.

paulinam99
6. dec 2022

Značka Topgal je v podstate iba dvojičkou k značke Bagmaster.
Kvalitatívne sú na rovnakej úrovni.
Topgal ma síce lepší marketing, ale Bagmaster má zase záruku až 3 roky.

U mňa z pohľadu spotrebiteľa by teda bola racionálnejšia voľba: Bagmaster

ninah1486
25. máj 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

mne sa dost osvedcili skolske tasky z BAAGL, su kvalitne a fakt pekne