Baby, poradte skolsku tasku pre prvaka.. Topgal vs. Bagmaster?
My mame topgal a malu 20 kg prvacku. No co ti ja viem... Priecinky a kvalita super, ale ta taska je tazka, urcite nie velmi vhodna prw take male dieta
@lindusss2016 ja mam chalana a ma odklad takze pojde uz ako 7rocny do skoly..
@lindusss2016 ja som mala 18 kg prvacku a mala topgal tašku 900 gramovu. Za mňa super
Prvu som kupila obycajnu v pepcu v akcii na zaciatku oktobra.pocka jj do septembra. bola najmensia a najlahsia zo vsetkych ktore som videla.dcera je malinka s kratkym chrbatom.neviem si ju predstavit s takou obrovskou kabelou.ma normalne polstrovanie priehradky vnutri dostatok miesta vonkajsiu upravu vodeodolnu reflexne prvky a stala fakt par korun aj motiv je este taky pekny detsky.prvy rok ratam s tym ze ju hocikde odlozi povala po zemi.mozno jej ju obleje nejaky spoluziak vodovkami tusom alebo zle zatvori flasku s dzusom.nebudem si potom trhat vlasy ze znicila kabelu za 70eur. Do druheho rocnika jej kupime uz lepsiu s neutralnym vzorom ktora jej vydrzi dlhsie.
syn má topgal (od prvej triedy, teraz je tretiak). On mal okolo 30kg a bol veľký. Dcéra je prváčka, má 20kg a jeho taška jej vôbec nesedí, obrovská na nej. Tak sme skúšali a čoskoro kupujeme značku Oxybag a vybrala si Spirit kombináciu, dobre sa dá dopasovať.
Ja som kúpila Beckmann
ešte dodám, že syn mal tiež odklad. A mal tú topgal 2-4 ročník, nie tie prvé aktovky. Choďte si vyskúšať niekde do obchodu.
@severkats rada by som ale u nas ich v kamennej predajni nikde nemaju 😟
zalezi ake mas dieta.ak mas velkeho prvaka, moze byt aj topgal.ak mas male dieta, topgal je prilis robustna. lepsia je beckmann
Ja mám prváka 17kg a máme Topgal, vobec mu nie je nejaká mega veľká, on je chudý, takže ja na Topgale ocenujem, že sa dá aj vpredu zapnúť a nepadá mu z pliecok. Je krásna, kvalitná, ľahko sa rozpína, syn je veľmi spokojný. Tie tašky vydržia aj 4 roky v pohode a sú ako nové.
Ma cez 20kg a 120cm..
@lenkadenisa prosim Vas a ste spokojni? Mate tu s vankusom ci este starsiu? Dakujem
@nikaluk kupovali sme minulý rok, kolekcia 2021
@lenkadenisa dakujem a ste spokojni?
Malá má Beckmann najnovšiu 2022 a sme spokojní. O cene akože no ale inak je topia vojde tam všetko a keď sa zväčší tak mala v nej nosila aj vetrovku, plus už vyskusala aj vodeodolnosť keď sa jej vylial čaj 😀
@janulik2008 super dakujem. Ako mne sa strasne paci len no cena… 😂 inac ten vankus na chrbate to ako funguje? To je kvoli pohodliu?
@nikaluk toto je z oficiálnej stránky beckmann 🙂 je to hlavne kvôli chrbtici a prúdeniu vzduchu . Inak ja som ju raz či dvakrát dala na chrbát a ozaj ma až "vyrovnalo" 🤣
U nás bola hneď ako hotovka keďže každé skoro dieťa má Topgal atď.
Malá dostala tašku ako darček od babky a dedka sme potom len kúpili peračník, fľašku a dózu ale to je zasa na každom 🙂
@janulik2008 na stranke som citala len ma zaujimala realna skusenost. Dakujeeem 🙂
@nikaluk myslím že je to aj kvôli "vystuženosti" ;)
Inak pokiaľ ho budete voziť do školy autom, tak by som veľmi neriešila nejaké výstuže chrbta a podobné záležitosti, lebo to dieťa bude mať tašku minimálne na chrbte. Pokiaľ bude chodiť peši, je to iné.
Uz sme kupili.. topgal..
Mozem poprosit link ktoru?
https://www.topgal.sk/p/modra-trojkomora-taska-...
Tuto v sade s peraznikom, vreckom na prezuvky, prsiplastom na tasku a dokupila som aj flasu..
my aj vela deti v nasej skole nosili topgal
nam ta taska uplne vyhovovala, ma viac priecinkov, v jednom nosil ucebnice, zosity, v dalsom desiatu ....a v tom tretom ostatne hygienicke potreby napriklad