Školská taška pre prváka

tatiana1329
7. mar 2022

Ahojte baby potrebujem radu. Nechali sme maleho nech si vyberie sam skolsku tasku a vybral si tuto. Boli sme s tym v pohode, no uz je cas ju pomaly aj kupit a rodicia ani svokrovci s tym nie su spokojny kvoli tomu co ma skolska taska na sebe nakreslene (foto dole). Ze v terajsej situacii je to nevhodne. No mne sa to zda byt okej ved maly zboznuje vojakov a vsetko okolo toho tak mi poradte vy. Mam mu ju kupit alebo mam radsej hladat iny motyv?
Dakujem

zuzubb007
7. mar 2022

Za mna nie, ani tvarovo sa mi nepaci taska, a ten obrazok aj keby nebola vojna je fakt zly

evaachesa
7. mar 2022

Hľadala by som inú 🙄

nelca84
7. mar 2022

aj za mna nie

zildo
7. mar 2022

@tatiana1329 dala si blbu fotku, nevidno tu tašku riadne...podľa fotky sudim,že je to 3 kombinácia..
Ja by som asi zvolila iný obrázok,príde mi to teraz ako provokácia.

tatiana1329
autor
7. mar 2022

@zildo aka provokacia prosim ta. Normalne sa pytam syn si ju vybral pred vianocami co som snad mohla tusit co sa stane?
Je mi luto mu povedat ze ju nemoze mat ale tak jasne ze sa pokusim mu to nejako vyhovorit...
Dakujem baby.

patka06
7. mar 2022

taška skvelý výber, ale ten obrázok by som určite zmenila, popozerajte spolu so synom niečo krajšie "veselšie"

zuzahajdulka
7. mar 2022

@tatiana1329 , ja by som synovu volbu podporila. Dostal na vyber a vybral si tuto. Je strasne, co sa deje na UA, ale prakticky stale doteraz sa niekde bojovalo s tankami a vtedy to nasim ludom zili netrhalo? Ked zomierali deti a civilisti v Syrii, vtedy slovenski rodicia bezne kupovali detom plastove zbrane. Ale az ked nam to vybuchuje za zadkom, zrazu sme nesmierne mierotvorni. Chlapci sa odjakziva radi hrali na vojakov, hrackarstva su plne plastovych zbrani, tak nezachadzajme do absurdnosti na ukor deti. Kvoli obrazku na taske predsa neznamena, ze podporujete napadnutie Ukrajiny. Ak som spravne pochopila, syn bude aktovku potrebovat az v septembri? Tak dovtedy snad uz situacia nebude taka horuca.

mapa
7. mar 2022

@tatiana1329 pozri tasky topgal, kvalitou su ovela lepsie, cenovo vyhodnejsie, vydrzia 4 roky ako nove a maju aj vojensky ladene motivy, no nie tak agresivne s hlavnou tanku, no mna striaslo, len som to zbadala...
Skus mu ukazat, urcite sa mu zapaci aj nieco ine...
https://www.topgal.sk/c/skolske-tasky-do-2_-a-3...

tatiana1329
autor
7. mar 2022

@zuzahajdulka presne. Je mi luto mu povedat nie na tu tasku. Vybral si ju este pred Vianocami. Vybral si ju medzi kopec dalsimi tak vaham co s tym ked su teraz z toho vsetci tak mimo.

paulinam99
7. mar 2022

Skús niečo neutrálnejšie, ale vojenské - napr. maskáčovú tašku
https://www.loria.sk/stil-skolsky-batohovy-set-...

alebo menej výrazný vojenský motív
https://www.loria.sk/bagmaster-skolsky-batohovy...

prípadne vojenské lietadlo
https://www.loria.sk/skolsky-aktovkovy-set-stil...

marca12
7. mar 2022

@tatiana1329 takuto tasku by som nevybrala ani keby nebola vojna. Nepacia sa mi vojenske motivy na detoch a ked sa deti prezentuju tankami,puskami a podobne. Ak uz vojensky motiv tak nieco decentnejsie menej napadne.

zanka777
7. mar 2022

@tatiana1329 odporúčam maximálne topgal tašky majú krásny výber takže určite si syn vyberie môj si vybral takú "maskáčovu"aj s peračníkom a je super 👌

zanka777
7. mar 2022

@zuzahajdulka maximálne súhlasím 👌👏

ivett1
8. mar 2022

@tatiana1329 súhlasím s názorom @zuzahajdulka ak si ju syn vybral, aj farebne je dobrá - nebude hneď vidieť, keď ju náhodou zašpiní, ale nám sa osvedčil pre syna batoh topgal ... vydržal mu do štvrtej triedy 😉

asistentka89
8. mar 2022

Aj podľa mna je nevhodná…

nitra2002
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januarova
24. mar 2022

@tatiana1329 značka Belmil je výborná. Mali moje obe deti a obom vydržala 4 roky. Ja osobne by som dala iný motív. Tie tanky sú tam otrasné... A pre prváka 🙄

maris5
24. mar 2022

Syn si ju vybral. Vy ako rodicia s tym nemate problem, tak vam moze byt srdecne jedno co si myslia ostatni.

ninah1486
22. jún 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

noo toto mas dost specificky motiv, nas ma tasku z baagl s motivom lisok 🙂 taka sa mu pacila

beahavala
27. jún 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

tito vojaci to ti neviem ci je zrovna dobry napad