Školská taška pre prváka

petra4918
7. nov 2019

Poprosim maminky prvacikov o radu. Chcela by som vediet aku skolsku tasku detickam- dievcatkam kupovali. Je mi jasne, ze ergonomicku, len by ma zaujimal aj objem tasky, kedze dcery su malicke. Dakujem

euka210
7. nov 2019

my mame cesku Emipo, pre tretiaka uz budem na rok kupovat vacsiu

petra4918
autor
7. nov 2019

@euka210 kolko ma prosim litrov?

euka210
7. nov 2019

@petra4918 to neviem, ja som skor riesila rozmerovo aka je, je z tych tusim mensich.

patka06
7. nov 2019

Mali sme set značku Stil objem aktovky 17 l, podobnú ako táto:
https://www.skolske-tasky.sk/skolska-anatomicka...

janinah
7. nov 2019

ak sú maličke,tak Topgal nie

slavkadi
8. nov 2019

@petra4918 My sme kupili Topgal pre prvaka, ma tri velke priecinky a este dva male vpredu, je mu dost velka, stacia 2-3 priecinky.

danmag
8. nov 2019

@patka06 tie sú hrozné máme ju,sú také tvrde

barbarapo
8. nov 2019

Dcere (tiez bola malicka) som kupila cesku znacku Emipo. Vyborna, mensia, lahka a vydrzala do tretieho rocnika. Pred rokom som riesila prvacku tasku pre syna. Emipo dizajny pre chlapcov sa mi nepacili a tak som natrafila na Reybag. Teraz ju uz nosi dva mesiace, je lahulinka, mala, uplne suprova. Odporucam pre mensie deticky.

naposka
8. nov 2019

My máme dvoch chlapcov - oboch najmenších z triedy 🙂 Kupovali sme Beckmann - má aj popruhy na panve, aj v strede. Je super, po čase má iba reflexné časti trocha šuchnuté - 22 L. Krásne sedia, Topgal bol na nich veľký. Len - cena je okolo 115 €.
https://www.zdravybatoh.cz/sk/skolske-tasky-1-3...

petra4918
autor
8. nov 2019

@naposka
@naposka dakujem moc, to som chcela vediet

petra4918
autor
8. nov 2019

@barbarapo dakujem mocc

petra4918
autor
8. nov 2019

@patka06 dakujem

petra4918
autor
8. nov 2019

@danmag dakujem

petra4918
autor
8. nov 2019

@slavkadi dakujem

petra4918
autor
8. nov 2019

@janinah dakujem

patka06
8. nov 2019

@danmag naša nebola tvrdá, chrbát polstrovaný a boky pevné, ale nie tvrdé. Nechcela som batoh, ten mi prišiel neforemný a táto super sedela aj na chrbte, dobre sa do nej ukladali veci, nič sa nepokrčilo a to sme nepoužívali dosky. Hlavne bola ľahká. Po dvoch rokoch používania vyzerala ako nová, vymenili sme ju len preto, že na dcére už vyzerala smiešne...bola taká malá a dcéra medzitým dosť vyrástla.

tomaskovamaminka
8. nov 2019

@petra4918 asi najlepsie vyskusat v obchode. Nasi maju tiez Emipo, teda zdedil mladsi po starsom. Ono ked si to zoberies, tak asi ju sama moc neponosi, teda aspon ja mu ju do zo skoly nosim. Hlavne nech sa tam zmestia dosky , spoluziakovi sa nezmestili.

jamabe
8. nov 2019

Keď si pozrieš stránky, ktoré sa venujú predaju školských tašiek - uvidíš, že to majú pekne rozdelené podľa ročníkov (napr. https://www.skolske-tasky.sk/skolske-tasky/). Tašky pre prvákov sedia ešte i do 2. triedy. Dcéra má aktovku, Stil, zdalo sa mi to praktickejšie ako batoh so zipsami. Teoreticky by jej stačila ešte i v 3. triede, stále tam je miesto, majú len pár kníh. Odporúčam ti vyskúšať tašku/ batoh na dieťati, ako mu sedí. Keď vidím drobného prváka, ktorý má batoh zavesený na chrbte tak, že mu visí pomaly po kolená.. 🙄

patka06
8. nov 2019

@tomaskovamaminka tašku treba vyberať tak, aby si ju dieťa bolo schopné nosiť samo, dosky naozaj nie sú nutné ak je taška kvalitná ..ju len zbytočne zaťažujú.

maciatkolulu
8. nov 2019

@petra4918 podľa mňa je top a my ju aj ideme kúpiť na základe odporúčaní a rovnako už sme aj vyskúšali ergobag cubo light, nás malý je drobný a je to taška od 100cm dieťaťa, nastavitelna,

petra4918
autor
15. nov 2019

@maciatkolulu super, dakujeme

beahavala
21. sep 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

Ja som dcére do prvej triedy kupovala z BAAGL a teda objem školskej tačky má 18 l.