Školská taška pre prváčku

majunka0200
4. aug 2023

Ahojte baby chcem sa spýtať moja dcérka strašne chce túto tašku. Nastupuje do 1.ročnika a neviem či je vhodná

kacena4
4. aug 2023

moj osobny nazor (pracujem v skole) tasky s klopom su pre prvacikov neprakticke, ťažko sa im vkladaju dosky, zosity potom do tasky. inak vyzera ok

patka06
4. aug 2023

Vyzerá dobre, záleží na jej rozmere.
Ak vrchom bez problémov vojde A4 je ok.

majunka0200
autor
4. aug 2023

@kacena4 akú tašku by ste mi poradily

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majunka0200
autor
4. aug 2023

@patka06 veď práve to že tam je napísané že sa tam nezmesti A4 teraz som si to všimla 😔😔😔

hipuska
4. aug 2023

@kacena4 a aké máte ne tašky sú, ktoré nemajú poklop? Akože ako ruksak myslíš?🤔

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maris5
4. aug 2023

@majunka0200 este zalezi aka je vysoka. Idealne ist do papiernictva kde maju aj skolske tasky a poskusat, ktora jej najlepsie sadne.

patka06
4. aug 2023

Hľadaj, takúto, kde sa otvára celý vrch, mám dobrú skúsenosť so značkou Stil

kacena4
4. aug 2023

@majunka0200
@hipuska napr. topgal maju zips

miselka007
4. aug 2023

My mame od znacky Topgal a je fakt top. A hlavne ma spevneny chrbat co je dolezite pri tom kvante zositov a knih co musia deti vlacit 🙄

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janickacrazy
4. aug 2023

@majunka0200 my máme Topgal a sme veľmi spokojní, po roku používania je taška stále ako nová, ani prať nemusíme. A je kvalitná.

hipuska
5. aug 2023

Mojde deti inak tiež majú ruksaky topgal. Nosia už 4ty rok, periem v práčke raz ročne. Sú stále pekne. Boli kupované z druhej ruky za 1/2 ceny, takže v skutočnosti sú nosene ešte dlhšie. Ja som tiež spokojná. Teraz hľadám pre prváka dačo

jancik01
5. aug 2023

S tou klopou záleží hlavne na samotnej konštrukcii školskej tašky. My sme kúpili v Samdexe malej nemeckú tašku Step by Step aj s doplnkami, do ktorej si vie práveže všetko veľmi jednoducho a prehľadne uložiť. Kamarátka tam zase kúpila batoh Ergobag, ktorý nemá takú pevnú konštrukciu, ale jej sa zase páčilo, že ho dcéra môže nosiť aj na druhom stupni, prípadne ho môže využiť aj mimo školy.

majunka0200
autor
5. aug 2023

Žienky veľmi pekne vám ďakujem za pomoc pomohli ste mi a vážim si to ❤ je dobre sa obrátiť na niekoho kto mi vie pomôcť