Ahojte, ktorú školskú tašku by ste odporúčili pozerala som frii of norway alebo topgal.
Topgal bola úplne skvelá....teraz má značku KROON a robia aj pre prvákov majú ku v škole len dvaja túto značku. Je tiez veľmi fajn ten batoh
Učite Topgal......máme už 3tí rok tú istú a super stav....odporúčam ale nakupovať cez ich apku 😉
Beckmann
Stil
Topgal 👍
Frii of Norway je super lahka.Ja kupujem teraz na vianoce dcerke,ale tu vacsiu.Nie pre prvakov.Mam ju uz doma a vyzera paradne,kvalitne.
Predtym mala Beckman.Aj ta je fajn.Tu zdedi este nasa predskolacka.Ale je o nieco tazsia sama o sebe.
Aktovka Topgal.Nosime 4.rok a vyzera doslova ako nova.Lahucka,krasna,super kvalita.
Mne sa na frii nepaci ten zvrchu zaklapaci styl. Pojdem do bezneho zipsoveho batoha. Pocula som od mamičiek starsich deti, ze tie zhora zaklapacie im v tretej triede uz odmietaju det nosit, lebo aktovky su detinske. Tak batohovy styl do zipsom (topgal) snad vydrzi po 3-4.roc. aj dizajnovo
Ja odporúčam školskú tašku z BAAGL, ich tašky sú ľahké ale veľmi dobre tvarované a skvelo sa dajú nastaviť.
u nás už druhák, ale za ten rok sme fakt spokojní s výberom, máme od baagl batoh, pozerala som aj aktovku ale nepačilo sa to ani mne ani synovi, batoh mu vydrží dúfam aj dlhšie, je priestranný, vodeodolný a hlavne je ergonomický, čo je super proti hrbneniu sa
My máme Topgal, aj veľa spolužiakov, som spokojná. Navyše, je veľmi ľahká a teda občas mám dojem, že do školy tehly nosia :D, čo tam má toľko zošitov. Takže čo najmenšia váha bola dobrá voľba + aj farba druhým rokom drží, aj zips fajn, nešpiní sa a dobre umýva - a to sme dávali preč už aj trojdňový popučený banán :D