Školská taška pre prváčika

11brano11
10. nov 2024

Poraďte vhodnú tašku pre dievča budúcu prvacku.

patka06
10. nov 2024

Odporúčam ísť do obchodu vyskúšať, ktorá bude sedieť.
Nekupujte príliš vopred, ideálne je júl/august
Zo skúseností odporúčam zn. Stil
https://www.skolske-tasky.sk/aktovky-do-skoly/?...

11brano11
autor
10. nov 2024

@patka06 prečo až tak neskoro? My sme chceli pod stromček

patka06
10. nov 2024

@11brano11 Lebo dcérka ešte podrastie, taška kupovaná 9 mesiacov vopred jej už vôbec nemusí sedieť na chrbát.

11brano11
autor
10. nov 2024

@patka06 počítam ze tu tašku bude mať 4 roky, nie ze jej budeme kupovať 2 tašky do roka .véd putka sa dajú stiahnuť

patka06
10. nov 2024

@11brano11 áno, využije určite viac rokov, napriek tomu, je dôležité hneď od začiatku bola akurát, deti práve v predškolskom veku rýchlo rastú.
Traky sa nastaviť dajú, ale rozmer tašky nezmeníte.
Z praktického hľadiska, by ma nebavilo 9 mesiacov doma obchádzať tašku, na ktorú padá prach a aj pre dcérku kým pôjde do školy bude "okukaná".
Na Vianoce by som kupovala darček, ktorý môže hneď používať, resp. sa s ním hrať. Nie že ho rozbalí a pôjde do skrine, to je môj názor.
Kým pôjde do školy, môže sa jej zmeniť vkus a taška jej už nebude páčiť. Čo potom?
Prváčik by si mal tašku vyberať spolu s rodičmi.

nikaeli
10. nov 2024

@11brano11 syn je prvák, tašku sme kúpili na konci augusta spolu s ním. Vyskúšal aj veľkostne, aj všetko zapínanie, aby sa vedel sám obslúžiť. Boli tašky, kde šli tie spony veľmi ťažko aj mne. Naslepo bez dieťaťa by som nekupovala.

cecilia29
10. nov 2024

Mame Still https://www.stil.sk/p/skolsky-batoh-magic?gad_s...
Som spokojná. Vydrží dlhšie, lebo nená veľmi detske prvky.

lenkakravcova
10. nov 2024

@11brano11 ja som takto kúpila v Tescu z výpredaja tašku za 19€ (s cenovkou 89€) 😀 takže sa to 9mes dopredu oplatilo. A syn sa tešil aj v zime a aj na jeseň rovnako.

tamky123
10. nov 2024

Topgal

evkamotka
10. nov 2024

Ja som kupovala v lete pred skolou z jediného dovodu- kvoli plynutiu zarucnej doby. Ak ti nevadi, ze bude zaruka plynut 9m naprazdno, ako myslis.
Mam prvaka a som spokojna aj ja aj on s Bagmaster typ Lumi
https://www.bagmaster.sk/skolske-batohy-pre-1-3...

danyelia
10. nov 2024

Hocijaká, syn si vybral podľa motívu rozprávky z Pepca, veď prvák tam nosí dokopy jeden zošit, jednu učebnicu a peračník 😃

lenkakravcova
10. nov 2024

@11brano11 a značky: Herlitz, Topgal. Herlitz v tomto čase nájdeš aj s viac než 50% zľavou cez e-shopy.

lenkakravcova
10. nov 2024

Napríklad
https://www.mall.sk/skolske-tasky-aktovky-pre-1...
Za cca 30€ - súprava: školská taška, peračník, vrecúško spolu v rovnakom motíve
Na alze to isté mimo výpredaj 92€
https://m.alza.sk/sport/herlitz-loop-skolska-ta...

yanni
10. nov 2024

@11brano11 príliš skoro chceš kupovať. Štatisticky rastu deti v 5-6 rokoch veľmi rýchlo. Úplne stačí v auguste. No a školská taška, to je raky nijaký vianočný darček. Tu musíš kúpiť tak či tak.

11brano11
autor
10. nov 2024

@yanni ved to je najlepsie. Co deti na Vianoce potrebuju?

ivett1
10. nov 2024

@11brano11 super nápad, moja krstná dcérka tiež dostala školskú tašku na Vianoce a bola veľmi šťastná...
motív vyberali spolu s maminou na webe...štýlom, že ide nakresliť Ježiškovi, čo by si želala... naša mala topgal, mne sa zdala trošku väčšia, ale jej sa páčila a v priebehu roka do nej dorástla😊

mili2016
10. nov 2024

@11brano11 my máme topgal a spokojnosť veľká už ju má syn v druhej triede a stále je ako nová

11brano11
autor
10. nov 2024

@mili2016 ďakujem pozeral som topgal, určite tam kúpime aj my

lauruska_sumienka
10. nov 2024

ja som sa riadila podla rady, ze skolske tasky by sa mali kupovat podla vysky dietata, ako mu dana konstrukcia tasky sedi na chrbatiku a aj podla vahy tasky-nech dieta zbytocne nenosi tazku ogaru ked vo vnutri ma 2-3 zosity a peracnik
vyberala som znacku a typ na stranke skolske-tasky sk, potom sme skusali jednotlive znacky v obchodoch. Stalo sa nam ze sme mali favoritov podla recenzii a pri skusani to bol otras.

11brano11
autor
10. nov 2024

@lauruska_sumienka no toto by som nečakal

lauruska_sumienka
10. nov 2024

v july ked som zacala hladat tasku, tak som tiez chcela kupit topgal, no a po studovani sme skoncili takto. ono je to naozaj lepsie ak si clovek poskusa, ani manzel mi neveril a potom pri skusani sam videl, ze niektore tasky boli synovi naozaj ozrutne (mame drobneho chudeho chlapca), niektore mali strasne blizko nasite ramenne popruhy, ine ho skriabali za krkom s tym putkom, ci sa nedali poriadne nastavit. no des 🙈

deedol
10. nov 2024

Zistite si, kolko veci bude nosit domov. Moj syn nenosi skoro nic, topgal sme skusali, bola mu obrovska. Kupili sme turisticky batoh znacky boll, ten mu uplne staci. A radsej predam a kupim potom vacsiu ako kupovat na 4 roky a sledovat, ako sa mu krivi chrbat.

zuzitko74
10. nov 2024

@11brano11 No, poviem ti to takto, nikdy nekupujem deťom na Vianoce nič, čo som im ako rodič povinná kúpiť. To nie je darček, ale základná starostlivosť.

adonish
11. nov 2024

@11brano11 tiez si robim prieskum a zatial vyhrava Frii of Norway a Beckmann. Druhu si uz aj skusala a super jej sedela (dcera je stihla).

11brano11
autor
11. nov 2024

@adonish môžem poprosiť konkrétny link ?

nikaluk
11. nov 2024

@zuzitko74 presne preto som starsiemu odmietla tasku na vianoce. Sli sme potom spolu v den zapisu (dlhsie uz nevydrzal). Mladsi uz teraz vie aky motiv bude chciet ale tiez najskor april / maj. Leto sme rozbehani kadetade…