Školská taška pre prváčika

28. júl 2024

Dobrý deň,potrebujeme školskú tašku pre prváčika. Viete mi poradiť odkiaľ ste kupovali/objednávali a ste spokojní,resp či poznáte aj nejakú kamennú predajňu kde majú adekvátny výber a je z čoho vyberať? Ďakujem za každú radu a prajem pekný večer ešte 😀.

palicka
28. júl 2024

Asi je fajn špecifikovať mesto. Asi z Ba neprídeš kúpiť aktovku do Po… a čo sa týka značky, u nás vyhráva topgal… ale odporúčam vyskúšať na predajni, ako sedí na konkrétny chrbátik… a ešte chceš tvrdú aktovku alebo vak?

autor
28. júl 2024

@palicka
To pravé tiež neviem,neviem sa rozhodnúť. Je to pre chlapca a je dosť vysoký a aj pevný na svoj vek,tak neviem čo by bolo lepšie. A je naozaj jedno kde by bola tá predajňa,chodíme často aj do BA aj do Popradu.

palicka
28. júl 2024

Tak ešte zväz finančný strop, ktorý na aktovku máš. My sme boli s Topgáom veľmi spokojní. Tiež chlapec, taký malý ničiteľ, túto neznícil, tvarovaný chrbátik, primerane veľká (sú rôzne veľkosti), pekná dizajnovo…ale viem, že baby boli spokojne aj s beckmann

autor
28. júl 2024

@palicka
Áno trocha ma prekvapili tie ceny,ale tak rátam že zo 100€ veľa neostane 😅. A presne aj túto stránku sme pozerali aby si vybral,len keď je toho veľa a preto aj táto téma,že kto objednával a odkiaľ a ako bol spokojný. Ale ďakujem pekne za odporúčanie 😀.

mirkava
29. júl 2024

Objednávali sme cez net, Beckmann. Už ide do 5teho a taska stále drží 😊

kristin16
31. júl 2024

My sme kupovali topgal, nosil ju od 1. do 4. ročníka a stále vyzerá super. Za mňa to bola výborná kúpa, neľutujem.