Akú školskú tašku mi odporučite pre druháka?
Tú čo mal v 1.roc.už nechcem
Ďakujem
@humajova85 moj mal beckmann tasku a bude ju mat aj dalsi rok, vyzera ako nova… akurat peracnik znicil tak ten kupime…
@humajova85 my sme po prvom ročníku zamenili Topgal za značku St.right je ľahšia, trochu menšia, má len tri priehradky, či sme aj chceli, lebo syn je útly a s Topgal vyzeral akoby mal na chrbte skriňu. A keďže je vesmírny maniak, vybral si svoj vesmirny vzor. A nebola ani draha. Bol k tomu aj peračník.
@deti95060810 takúto mal teraz
Len ked si dal dosku,a vsetky zosity,peracnik mal to dost tazke,aspon mne sa zdalo na prváka
@humajova85 aka je tam výstuž chrbta? V topgal bola kovová, tiež sa mi zdala naplnená taška ťažká aj mne, ked som mu ju niesla.
@humajova85 Topgal je super taska. Len je trochu tazsia, no kvalitna. Nasa ju mala az do 3.rocnika, teraz do 4.rocnika uz bude mat inu.
@humajova85 vsetky tasky su nalozene tazke, ved aj tie veci su tazke... ja beckman na malicku mozem nosit aka je lahka, ale ked ju mala naplni tak to ma cca 6-8kg, ja som jej eliminovala peracnik (ona neskutocne vela veci vlacila), vyhadzala dosky... nosia kopec knih a zositov, co sa doma neuci, nakazala som jej nechavat v skole (maju skrinky). to bol jediny sposob ako znizit hmotnost na chrbte.
za man topgal/beckmann.. topgal maju vsetci susedia a su spokojni, my mame beckmann a tie tasky su aj po noseni ako nove :D
@humajova85 takúto peknú tašku chcete vymeniť? však je už dieťa väčšie, už aj viac zvládne odniesť...
@slavkadi
Odkial ste ju prosim objednavali?
@slavkadi ergobag, derdiedas, stepbystep, schoolmood. My mame ergobag cubo Light a ma ju snáď na celý prvý stupeň, teraz vyzerá úplne ako nová, po roku.
@deti95060810
@maciatkolulu
@slavkadi
@simca06022011
@oliali a neviete prosim ci nemaju niekde predajnu?alebo obchod s niektorou touto znackou ze by mali
@humajova85 kúpili sme v sevt
@humajova85 my sme kúpili v at
@maciatkolulu co je to za predajnu prosím?
akú mal? moje deti mali nezničiteľnú Topgal
Teraz majú Bagmaster
ešte pozri https://www.testado.sk/najlepsie-skolske-tasky/