Baby kedy ste kupovali skolsku tasku pre buducich prvacikov? Pozeram batohy, celkom sa mi paci topgal. Syn je dost vysoky, normalna postava, tak rozmyslam nad batohom s viac vreckami, cize nie pre prvaka, ale v kategorii 2.-3.triedy. Ako dlho tie tasky detom vlastne vydrzia?
Pre praváka som kúpila Topgal tiež som vynechala tašku pre 1. ročník, ale kúpila som od 2. rocnika. Taška vydržala cely 1. stupeň. Sem tam som tu tašku oprala a bez poškodení vydrzala fakt cely 1. stupeň
@cipina najlepšie vyskúšať aký strih sedí lepšie. Elly a Coco sú o 2 litre väčšie ako Endy.. takže ak pekne sedia tie najlepšie podľa mna rovno zobrať takú a je vybavené na 4 roky 🙂 ono všetko je to Topgal, akurát tie názvy sú rôzna séria - a tam ten motiv je už jedno, všetky Coco motívy napríklad sú úplne veľkostne rovnaké.. neviem teda odkiaľ si, ale v Titi papiernictvach sa dajú vyskúšať 🙂
Obom deťom som kúpila Topgal a držia doteraz. Veľká spokojnosť. Prvú sme posunuli aj inému dieťaťu. Trocha sa nalomila rúčka v práčke, ale darovali sme, tak im to bolo jedno.
ja idem mat tiez prvacika, len je velmi drobny. Aky typ topgal mu mam pozerat? Paci sa mu BEBE s robotmi
Topgal su u nas neznicitelne... Dcerina vydrzala do polky 3. rocnika - kvoli velkosti sme museli zmenit (bola prilis mala a dcera uz mala prilis vela zositov/knih do skoly. Pri synovi sme volili tiez Topgal ale uz vacsiu velkost a v pohode by este fungovala (je tretiak) zial islo o tu Minecraft a on uz nie je 'maly' aby nosil Minecraft... cize sme kupili inu- vacsiu a hlavne ciernu.
Inak ale prate su v pracke a nekonecne. Dcerinu sme darovali prvacke (kamoska ju chcela pre dceru) - je ako nova. Synova je za 2 roky trolinku vydrata v tej casti ako ma chalan zadok (ci uz od kabata alebo neviem) ale inak jej nic nie je.
Ja som staršej kúpila still a teraz ide aj druhá dcéra do školy tak aj ona má still. Staršia ju má 2 roky, bola aj vypratá a nič jej nie
topgalom nic nepokazis...najma ak je to vzrastovo vyssi prvacik.
Vdaka, a kedy je vhodne kupit tasku?niekedy v lete?byvaju aj nejake akcie?
@cipina ja som bola presvedčená o topgal, ale zmenila som nazor a kupim bagmaster. Je kvalitnejsie vyhotovena. Celkova látka, vyhotovenie. Paci sa mi aj pevne makke usko na vrchu tasky, nie iba take putko. Rovnako topgal ma po bokoch vrecká na vodu zo sietoviny, bagmaster z tej taskovej latky. Ked som si topgal pozerala u jedneho druhacika, mal tu sietovinu celu pozadieranu, lebo ved sietka. Atd atd
@cipina určite odporúčam topgal. Kvalitne, vydržia ti roky rokúce. Najlepšie je nakupovať začiatkom kalendárneho roka. Minulý rok som kúpila dcére vo februári krásnu tašku za 34 eur priamo na ich stránke. Na jar už zvyknú mať nové kolekcie a tam sú už ceny omnoho vyššie
nasa dcera ma z BAAGL a nosi ju druhy rok, taska vyzera ako nova ale slecna by uz do tretieho rocnika rada iny motiv :D
@cipina ahoj, pracovala som na predajni kde sme mali Topgalky. Určite odporúčam za 3 roky čo som tam bola možno 1 reklamácia.. skús pozrieť Endy, potom väčšie od toho sú Mira - tie majú aj prepazku v jednom zipse.. pre detičky ktoré nie sú úplne drobné odporúčam aj Coco a Elly 🙂