Dobry den, poprosim o skusenosti a tipy na tasku na koliekach. Mam doma tretiacku a buduceho prvaka, do a zo skoly ich vozime, ide o presuvanie v skole. Schody nemaju. Deti musia nosit vsetky ucebnice, zosity... a tasky su take tazke (aktualne mame topgal), ze pri jej noseni nadava aj chlap... ide mi o vase pozitivne skusenosti, najma aku znacku pozriet, co sa hned nerozpadne... obvolala som papiernictva v okolitych mestach a vsetci ma odporucaju len na internet, ze take neobjednavaju... nechcem kupit nieco len tak 🤷♀️ Cez net. Dakujem za vase postrehy.
Nekupuj tašku na kolieskach, kúp ľahký kvalitný školský batoh
Prípadne riešte s učiteľkou, aby nenosili veci zbytočne do školy a zo školy - čím vyšší ročník, tým menej toho budú nosiť
@patka06 riesi sa to 3 roky, nik neustupi, cela skola nosi vsetko 😉 a vsetci len menia batohy za tasky na kolieskach... 19 kg dieta neodnesie 9 kg tasku... a to uz dcera nenosi dosky... len mi skusi niekto povedat, ze ma rozky na knihach... hned do prvej triedy sme kupovali vacsi batoh, lebo do prvackeho sa to nevoslo... preto sa pytam na tasku na kolieskach 😉 pekny den
Ak Ti môžem poradiť, taška na kolieskach pre deti je hlúposť. Zabudni na túto myšlienku.
Moja dcera ma tasku na kolieskach a ona si ju velmi chvali, zmestia sa jej tam vsetky skolske pomocky, nosi zatial len velke dosky s 3 zositmi, desiatu, peracnik a flasu s vodou takze ta taska neni nejaka tazka. Taska sa da nosit aj na ramenach ale radsej si ju taha za sebou alebo pred sebou a velmi sa s toho tesi. Synovy potom planujem tiez kupit tasku na kolieskach ked pojde do skoly
ahojko zo skusenosti viem poradit akurat to,ze aby taska bola s velkymi kolieskami a nepremokava nakolko ju budu deti nosit z auta do auta po zemi v zime hlavne nazabudnut ze tato taska je niekolko nasobne tazsia sama o sebe ako bezna taska za mna https://www.alza.sk/hracky/nikidom-roller-skols... tato, je s velkymi kolieskami + pogumovana