Mate niekto tuto tasku pre prvacika? Prosim, ako ste spokojne. Ake su vyhody a nevyhody? Dakujem.
nikto nic?
My sme ju teraz kupili dcerke do prvej ,teda muz ju kupil v nemecku.Ale zatial neviem povedat ci vyhovuje.co som potom pozerala su aj o nieco lahsie tasky ale muz vyberal podla funkcnosti .Jedine co som potom zistila ze tam nieje vrecko na vodu (flasu) ale tak niekde sa miesto najde..
Kamoska ju ma a velmi si ju chvali, ale kupovala ju az ked mal ist maly do 3 triedy teraz ju mal rok a je spokojna, ja som ju tiez chcela , ale pre mojho stupla mi prisla strasne velka, ked som mu ju skusila,tak uvidim ci kupime neskor, ako taska je fakt vymakana...
@verrramkonik a aku mate? Lebo na SK som videla len Ergobag Prime, tu ruksakovu. Mne sa ale pre prvacika pozdava ta Ergobag Cubo, lebo to je vystuzene ako aktovka http://www.ergobag.com/ergobag-cubo
Na flasu je miesto v tom prednom vacku, pozri si to na obrazkoch na linku, co som prolozila. Len mi to pride, ze sa tam zmesti len taka mensia flasa.
Alenka008 mame presne tu co si poslala link.ale vo fialovej farbe.ano viem to vrecko na flasku je tam to male ale tam sa nezmesti ziadna akurat tak taka dojcenska mala 🙂) ale nieco vymyslime.
A dokupili sme k taske take obrazky na suchy zips ked ju to prestane bavit da si to dole.a taktiez tie reflexne prvky zelene sa daju dat dole.no zatial som spokojna s vyberom mojho muzika ja som rada ze to uz nemusim riesit 🙂
@verrramkonik vyzera super! dik za foto 🙂
Mne sa paci napad kletties na suchy zips. Dieta bude taska dlhsie bavit, ked si ju same nadizjnuje podla nalady. Lenze taska je strasne draha. Tak.som kupila inu znacku, vystrihla okruhle suche zipsy, rucne to tam nasila a kletties drzia paradne. Mozno tasku kupim neskor, ked budeme mat tretiaka. Teraz sa aj tak bude vozit do skoly v aute, takze mi to prislo ako prilis velka investicia. Kazdopadne taska vyzera super. Som zvedava na recenzie.
Prosím Vás, viete o nejakom obchode na strednom Slovensku, kde ich majú? Vďaka.. 🙂
Ahojte, nemate nahodou niekto skusenosti s Ergobag Cubo light? Vyzera ako klasicka skolska taska, vaha 780g. Vdaka.
@oskarik co Zvolene v Európe ako je papiernictvo vedľa tesca
Tiez ma zaujima, je to draha taska