Vie mi niekto povedať názor na školský batoh značky Beckmann? Ale vie mi odporučiť tašku? Vopred ďakujem
@meli33 My už kupujeme len tieto tašky. Všetko sa zatiaľ zmestilo a to mi dieťa už končí základnú školu. Má praktické kapsičky na kľúčenku, fľašu, desiatu - tie sú zabezpečené proti pretečeniu tekutiny ku učebniciam a učebnice sa dajú sťahovať šnúrkou tak, aby v batohu netancovali, ale držali pevne na mieste počas prepravy. Tie široké školské batohy ako napr. Topgal sú pre nás nepraktické - ak dieťa nie je obézne, tak mu nesedia na chrbte, padajú z pliec a podobne a pri preprave už ani nehovorím. Topgal som ani nekupovala - veľká, ťažká, široká...na moje dieťa.
ahoj 🙂 pripajam sa k dobrym skusenostiam s Beckamannom, kupovali sme pred rokom pre dceru prvacku, a toho roku kupujeme pre syna, od septembra je tiez prvak. Je to lahka taska, s pevnym chrbatikom, ak chodite autobusmi integrovana plastenka je topka 🙂 Sice ma len jeden priecinok (vo vnutri je este jeden organizer, ktory zatial nevyuzivame), zmesti sa tam vsetko, co dcera potrebuje. Rozlozenie zataze na popruhy su pohodlne, upinanie na dvoch miestach, pre spevnenie, cez hrudnik, a okolo pasu, pecka...je to sice vacsia investicia, oproti topgalu, ale je kvalitne spracovana, pevne verim, ze vydrzi nam prvy stupen 🙂
Mojmu synovi strašne lezie na nervy ten sťahovak vnutri, povedal že už by ju nechcel. nabuduce kupi taku čo je vnutri otvorena. a neviem ako vaše deti,ale moj prvak ma teda problem napchať tam všetko čo treba.
@dominika_sk prepac, ze Ta oznacujem, ale inak sa mi nedalo odpovedat (inak by som Ta neoznacila, aj ked odpoved suvisi)...malej sa zmestia v pohode hrube A4 dosky, v nich nosi slabikar (A4), pisanka (A5), diktatovy z. (A5), matika PZ (A4) a zbierka (A4), 5-minutovkovy z. a ciselko (A5), to ma kazdy den, potom prvouka alebo NV, a ma 2 jazyky-kompletka(kniha pracak a zosit)2x do tyzdna - je v triede s 2mi jazykmi, chvilu sme sa ucili usporiadat veci, tak aby to tam popchala, ale v poho...+ standard box na desiatu flasa a perecnik 🙂 obcas priznavam chybaju tie 2 priecinky na ukladanie veci, ale pre nas vyhovuje 🙂
@dominika_sk Ten sťahovák vo vnútri moje dieťa počas prvých rokov používania batohu vôbec nepoužívalo, až neskôr vo vyšších ročníkoch sa do toho zabehlo a skôr to teraz lezie na nervy mne, lebo nemám v tomto prax takú ako školák. A je to možno aj taká ochrana voči vniknutiu neželaných osôb do batohu. Keď vidím ako v pohode s týmto batohom na chrbte si zaviaže šnúrky akoby žiadny batoh na chrbte ani nebol...je to veľký rozdiel oproti tým bežným širokým batohom, ktoré padajú z pliec. resp. prevážia sa na jednu stranu pri menšom chrbátiku...Odmerala som šírku pliec, pás, dĺžku chrbta a takto som tašku vyberala. Ten batoh musí na chrbát sadnúť. Však sú deti aj väčšie, ktorým tie široké batohy na chrbte dobre sedia.
@evabb35 ahoj, asi si sa pomylila s označenim ma. ja som napisala autorke otazky svoju skusenosť s touto taškou a nejako ma neinteresuje aku skusenosť maju ostani.
@zojaaa odpovedala som na otazku autorke, neinteresuje ma spokojnosť ostatnych😁
Neposuva niekto v dobrom stave pre dievča?
Ahojte, mám na predaj chlapčenskú používanú dva roky ak by mal niekto záujem.
@lindsey aj ja mam na predaj, použivana 1 rok
@dominika_sk akú máš? Poprosím cenu stav a foto dik
@lindsey myslim že taku s tou raketou čo je hore na foto, stav velmi dobry, ako nova. 50eur, odfotim
Mala by som na predaj školský set pre dievča, používaný pol roka,školská taška, malý ruksak, peračník, desiatnik, fľaška. Dcéra potrebuje väčšiu.
@lutsine ja som mojej slečne kúpila túto - je to pre chlapca, ale jej obľúbená farba je modrá, je veľmi pekná. Moja ma 12r,je vysoká, ale taška je stále super, mali sme ju dokonca na dovolenke v Nemecku, foto odtiaľ. A nasla som aj jednu, kde tašku mal na chrbte aj manžel. A ja som mala tašku malej na chrbte. Ak nevadí, preto píšem.
@aduska_ba S taškou mám dobré skúsenosti. Moje dieťa nie je obézne, je úzke v pleciach, takže všetky tašky na trhu mu boli široké a veľké a hlavne ťažké. Hľadala som úzku tašku, s reflexnými prvkami a s bedrovým pásom a nie ťažkú. Konečne má dieťa tašku, ktorá mu výborne sedí na chrbte a s ktorou nemá problém sa zohnúť a uviazať si šnúrky. Nepatrím medzi rodičov, ktorí radi nakupujú každoročne školské tašky, takže som potrebovala takú, ktorá sa dobre udržiava a je nepremokavá. Potrebovala som niečo na spôsob kvalitného turistického batohu. Má aj šnúrky na upevnenie vnútorného priestoru,aby učebnice boli pevne pri chrbte.