Kupujeme školskú aktovku pre prváčku......rozhodujeme sa akú značku kupit.....náš favorit je značka HERLITZ - MIDI. Máte ju doma pre prváčika už? Vyskšali ste ju? Ste s nou spokojní? Ďakujem za všetky odpovede 🙂
Na nete kdekolvek, dajte si do vyhladavaca HERLITZ - MIDI a je vela stránok kde ich predávajú......podla toho aký obrázok chcete 🙂
@tojada moja dcérka si vybrala morsku pannu, všade ju maju okolo 55 EUR ale na jednej stránke som ju našla za 29 EUR. Nechceme ružovú, chceme inú farbu 🙂
@fialovykvietok Odporúčam všetkými desiatimi. Mali sme pri najstaršom syslíkovi, vydržala 4 roky... máme novší variant s iným vzorom pri prostrednom syslíkovi: dosiaľ vydržala bez väčších poškodení (odpáralo sa priesvitné "vrecúško" zo spodnej strany klopy tašky) zatiaľ dva roky a ešte dva určite zvládne... najmenší syslík dostane tiež takú, keď príde jeho čas na školu, o inej taške ani neuvažujem.
Prečo: je ľahká a dostatočne pevná, stojí sama, lebo má plastový podstavec (čo som ocenila, keď iné decká nahádzali svoje neforemné batohy na školskom dvore na kopu do blata 😉 ), dobre sa nosí na chrbte, netlačí, nevadí, keď zmokne cestou do/zo školy, má dosť vreciek na všetko...
s konkretnou taskou nemam skusenosti, ale odporucam si tasku vopred vyskusat na chrbatik. my sme boli minuly tyzden kupovat tasku v predajni kde maju od x-vyrobcov na predajni po 1-2 ks, a z katalogu sa potom da vybrat a objednat aj iny vzor, design.
zistila som, ze nie kazda mu "sedi" na chrbatik, niektore boli prilis nizke (na nizsieho prvacika), niektore mali zasa tie opraty dalej odseba a padalo mu to z ramien, niektore taky zas prilis blizko k sebe (na drobnejsie deti)...
u nas spokojnost, nakolko ans prvak bol/je drobnejsi a taska je skor pre drobne deti......ale velka spokojnost...iank maju ju aj v Kauflande, tam sem boli odskusat a potom objednali z netu.......ale na to moje chalanisko, kde vsade ju valalo a ahdzalo, je po roku v super stave!
Spokojnosť ma aj syn aj dcérka
Ak herlitz, tak smart, objem je rovnaky, ale je lahsia 🙂
Zienky tak poradte ktorý typ od značky Herlitz kupit, moja dcérka má už 7 rokov, je vyššej postavy, utla......midi, alebo smart?
Vyskúšať na chrbát
my sme kúpili minulý rok tuto je super ľahká, sadla nám som s ňou veľmi spokojená.
http://www.skolsketasky.sk/ars-una-skolska-task...
Ahoj, je tu inak skupina Prváčikovia 2016 - sú tam diskusie mamičiek budúcich prváčikov, riešia sa samozrejme aktovky, ale aj nákupy potrieb a pod. tak prípadne pozri aj tam 🙂
@fialovykvietok ak je vyssia, tak je to uplne jedno... Tasky su do 1kg skoro vsetky, skus pozriet stil, karton p+p, ars una...
Naozaj cokolvek... Belmil, herlitz a emipo su pre krpatych... Skus pozriet aj hamu...
My sme dcére kúpili Herlitz Midi, dcéra je štíhla a vysoká a sedí jej perfektne.
@evakabo Kolko cm má dcérka prosím?
@fialovykvietok 130 cm
@evakabo Dakujem krásne 🙂
@fialovykvietok nie je za čo 🙂
Poprosila by som - kde sa predáva?