Ahojte,potrebovala by som poradiť.Moja dcérka chodí na súkromnú základnú školu tretí ročník a tento školský rok nám pribudla povinnosť platiť školné aj cez letné prázdniny,doposiaľ to tak nebolo,viete mi niekto poradiť,či to zriaďovateľky môžu od rodičov žiadať,keď deti sú doma,žiadnu pedagogickú činnosť nevykazujú majú dovolenky a do práce nastupujú koncom augusta.Ide o 80 Eur.Ďakujem za vaše reakcie.Iva
Co poznam 2 sukromne zakladky, tak tam sa normalne plati aj cez prazdniny a suma je ovela vyssia. Platia prenajom. Vyplaty bezia stale aj cez prazdniny. Upratuje sa aj energie minaju. A aj tak maju pretlak ziakov.
my platime v sukromnej tiez aj za prazdniny cize 12 mesiacov a tiez je tretiak ale platime tak od prveho rocnika
@pralinka25 ďakujem
@ivet38 aj my platime aj cez prazdniny 350,- 😂
@renatka100 ďakujem
U nas je urcene rocne skolne, bezne sa plati v troch splatkach, ale vedia to rozratat aj na mesiace a potom sa plati aj cez prazdniny.
@ivet38 ja mam tiez dceru uz viacero rokov na sukromnej typu cambridge plati sa vyrazne nasobne viac a platime aj cez prazdniny
@ivet38 No lebo táto škola ( viem ktorá) týmto štýlom funguje🙈.
Základná si na komunikácii , ale poriadne komunikovať nevie...hlavne keď sa jedná o problémy.
Mňa napr. prišiel nedoplatok ,a školné po roku...čo odtiaľ dieťa odišlo😳🤷.
A to rovno 2 e-maily, v jednom je 270€, v druhom už iba 96€.
Čo k tomu dodať 🤔???
neviem akym zakonom ci predpisom vam to vydokladuvavaju, ale po pravde kedze je to sukromna skola a zakon hovori, ze ucitelia nemozu byt k 30.6. prepusteny a k 1.9. prijaty do prace tj. musia pracovat aj pocas leta a aj pracuju tak by oficko za nieco mali dostavat mzdu teda niekto by im ju mal vykryt, t.j. sukromna skola = asi scasti aj rodicia (neviem ci nieco prispieva aj stat nikdy som to neriesila), ale zasa mohli to vyriesit lepsie a tych "par" € rozlozit do 10 skolskych mesiacov a nemylit vas prazdninami...