Škola v Bratislave pre dieťa s narušenou komunikačnou schopnosťou či s poruchami učenia

kili
18. feb 2014

Mám dieťa, ktoré malo ísť do školy Jelenia v BAI blízko pri hlavnej stanici. Je to škola, ktorá má špeciálnu triedu pre deti s narušenou komunikačnou schopnosťou. Patria sem aj dysfunkcie, oneskorený vývoj reči, prehadzovanie slabík... čiže aj keď dieťa vyslovuje pekne a čisto, tak môže mať NKS a ísť do tejto školy.
Problém je, že mi odtiaľ volali, že ročník 2014/15 neotvoria prvú triedu, lebo sa prihlásili len dve deti. Pre nás veľký problém, keďže jeho dvojička chodí na špeciálnu školu vedľa, nie sme z BA a voziť každé dieťa na inú školu úplne inde je proste nereálne.
Tak dúfam, že by sa tu našiel niekto, kto hľadá vhodnú školu pre svoje dieťa a táto, kde môže byť max.8 detí v triede, by mu vyhovovala a ročník by sa otvoril.

mima4
18. feb 2014

@kili nie su tie dvojičky chlapci a necestujes pravidelne regiojetom do BA?

mima4
18. feb 2014

@kili
no podla profilu poznam ta z videnia... a len tak..KLOBUK dole mamina!!! obdivujem ta, ako to zvladas s troma detickami, z toho chlapci potrebuju viac starostlivosti... fakt obdivuhodne!!! drzim palce!!! 🙂

kili
autor
18. feb 2014

mima, no my sme neprehliadnuteľní 😀

zuzkat1
18. feb 2014

@kili taka skola je aj v petrzalke,ale to mas asi daleko. To je cela skola pre take deticky.

mima4
18. feb 2014

@kili ked som videla tu tvoju krasavicu v satke, tak waw 🙂
Fakt, zvladas to super... si typ maminky, od ktorej sa da čo priučiť 😉

kili
autor
18. feb 2014

viem. to je tiež jedna z možností, že jeden pôjde bývať k mojej mame, ktorá býva blízko. ale keď zistila, že je tam internát, tak sa jej tá myšlienka moc zapáčila 😠 Ale teda to by bola ako naozaj posledná možnosť.