Škola - škôlka sa blíži

25. aug 2020

Ahojte, blíži sa škola a s ňou aj denný režim. Ako pripravujete svoje deti na školu/ skolku (myslím tým denný režim )? Do ktorej môžu byť vaše deti vonku? Zaujímal by ma vek dieťaťa a čas príchodu domov. Ďakujem.

maciatkolulu
25. aug 2020

Nijako, užívame si prázdniny

veronikaszabova
25. aug 2020

Nijak ich nepripravujem.

Syn 11r - doma musi byt do 20tej

barb06
25. aug 2020

mám 2 deti - 7 a 9 a zatiaľ sa nijako nepripravujeme; syn bol do nedele týždeň u babky a od včera vstáva sám o pol 7. o pol 8. chodí do denného tábora, spávať chodí okolo 22. a dcéra je teraz na tanečnom sústredení, tam tiež asi nevyspáva do 10. ako keď bola doma, tak predpokladám, že nebudeme mať problémy; minulý rok, keď išla dcéra do 1. tr. a ona je strašný spachtoš, tak som si hovorila, že sa budeme 2 posledné týždne "trénovať" na vstávanie do školy, ale ani to sami nepodarilo, proste 2.9. vstala tak o 3 hodiny skôr ako deň predtým a išli sme 🙂

autor
25. aug 2020

@maciatkolulu aké veľké detiate a kedy už musia byť doma?

pibza
25. aug 2020

ani ja sa nikdy nepripravujem ked sa vraciam spat do prace :D proste vstanem a hotovo a rezim sa upravi sam lebo dieta bude unavene skor a skor pojde spat. dcerka nastupuje do skolky...vyspava mi do 9:30 .. tos vstane o 7:00 a bude. aj cez leto parkrat som ju budila ked nieco bolo a ziaden problem nebol. takze si uziva posledne dni spania :D no do postele sa chodi tak ci tak o osmej. sice zaspi neskor ale toto ma stanovene.. to je podla mna dolezitejsie ako to rano..hlavne vecer vediet zalahnut

jantato
25. aug 2020

nijak sa nepripravujeme, užívame posledné dni prázdnin.

patka06
25. aug 2020

nikdy som nepripravovala v škôlke ani škole, režim sa trošku zmení až v septembri ...v lete keď je teplo sme boli vždy vonku cca do 21.00 vekom sa ten čas nemenil

cuvienka
25. aug 2020

este ich podla mna treba nechat si uzivat posledne dni ale tak je jasne, ze je fajn ak nechodia neskoro spat a tak isto aj nevstavaju o 10... ale nejak by som ich tym este nestresovala je dost ze su vystresovani rodicia

maciatkolulu
25. aug 2020

7 a beháme si kde chceme a dokedy sa nám chce

bubinko1506
25. aug 2020

Moji sa vracaju do skolky, ale ziadnu specialnu pripravu nerobime. Rano vstavaju sami o 6:30, vecer je 21:00 a uz spia. Cez obed spia asi hodinku (budu mat 4 roky).

mirkava
25. aug 2020

Mam doma buduceho prvacika. Mame rezim aj v lete, kedze nevie dlho spat tak ideme pomerne skoro na leto do postele aby sa vyspal

autor
26. aug 2020

Vďaka všetkým za odpovede.

lauriema
26. aug 2020

Ahoj, nijak sa nepripravujeme. Syn 1.ročník, dcéra 5rokov škôlka. Sú von spolu tak do 19:30. Deň pred nástupom ich dám spinkať o 20:00 inak chodia okolo 21:00 až 22:00

sense
26. aug 2020

7r a o 19.00

katka708
26. aug 2020

6r. Bežný režim ma aj cez prázdniny keďže s mužom chodíme na 8 do práce, mladý musí vstať pred pol 7 aby sme ho stihli odviezť jednej alebo druhej babke. Vonku bývame cca do 8. Spať chodí medzi pol 9 a 9

Ak sme všetci doma alebo na chalupe, tak vstava sam o 7 a späť chodí v rovnakom case ako vzdy

jantato
26. aug 2020

môj 11 ročny nema žiadny čil režim, necham ho uživať prazdniny, domov z vonku chodi okolo 20:00 - 20:30 najneskôr. Už sa skôr zotmieva,sa im to pomaly skracuje.
Ale mam 5 ročneho a ten nerieši prazdniny neprazdniny, každy den je o 19:30 v posteli a okolo 20:00 - 20:15 spi.

fiafia
26. aug 2020

Ja som za pevný režim.skolka, korona, prázdniny, neprazdniny, víkend, sviatok vždy vstáva približne v rovnakom čase a večer ak nieje vínimocna situácia je vždy v rovnakom čase v posteli. Dcéra má 3,5

hanah1166
26. aug 2020

Moja dcérka ide do škôlky prvýkrát, tak sa ju postupne snažím budiť skôr, samozrejme má stanovený presný čas na spánok o 20:00. Ešte dokúpime pár vecí, asi osfrihame vlásky..