Škola s native speakers v Bratislave

tatianabratislava
11. apr 2017

Dobry den, sme rodina, ktora sa pristahovala z Kanady a hladame, kde by sa dcera mohla ucit anglictinu s native speakers. Teraz je v druhom rocniku a anglictina na jej ZS, aj ked maju CLIL metodu, ju neposuva dalej, lebo na hodinach nerozpravaju a pisu len jednoduche vety. Kam davate deti, aby zostali v rodnej anglictine aspon parkrat do tyzdna? Moze to byt aj jazykova skola. Volali sme na kanadsky institut a skupinove hodiny pre deti nemaju. Dakujeme.

pribinak
11. apr 2017

British International School Dubravka - Peknikova

tatianabratislava
autor
11. apr 2017

@pribinak Dakujem za tip. Vyzera to super, no prilis drahe 🙂

lennicka
11. apr 2017

Tiez to asi bude drahe, neviem, QSI... chodili tam pred par rokmi manzelove deti, tiez native speakers...

3009
11. apr 2017

@tatianabratislava http://www.eisbratislava.com/ - English International school of Bratislava na Kalinčiakovej ul. - ale tiež nie je lacná.

lady083
12. apr 2017

Narnia v Petrzalke, sice nie bilingvalna ale AJ od prveho rocnika aj s konverzaciou s native speakers.

tatianabratislava
autor
21. apr 2017

Dakujem, no su plni😐

tatianabratislava
autor
21. apr 2017

@lennicka pozriem sa na to, dakujem.

jana_b
26. apr 2017

@tatianabratislava otazka je co by si rada, ak vyucovanie v ENG, tak to je drahe, ale ak ide o to, aby mali deti kontakt s anglictinou pocas dna tak odporcucam pozriet sem: slovnaftacik.sk - je to skolka, ale otvorili uz aj prvy stupen zs... a nestoji to tak vela.

tatianabratislava
autor
26. apr 2017

Dakujem, pozriem sa!

kickac
25. júl 2018

Ak hladate dobru jazykovu skolu s native speakermi a individualnym pristupom v Bratislave tak skuste tu: https://flyinglanguage.sk/

forel
12. dec 2018
orangea26
9. máj 2019

@tatianabratislava Podarilo sa vam najst nejake vhodne riesenie prosim? Momentalne riesime to iste po navrate z UK.

lea20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tatianabratislava
autor
11. jún 2020

@orangea26 Prestahovali sme sa do Pezinka, lebo nam zobrali deti do Narnie. Maju tam ucitelky, ktore zili v Kanade, USA, UK. Na beznej skole sme zazivali velmi slabu anglictinu a dcera nenapredovala. Tu pocuva dobru anglictinu, vyucba je inovativna a pristup je priatelsky. V BA sme nemali stastie. Malo miest v skolach, problem dostat dve deti do jednej skoly, dlhe cakacie zoznamy, vysoke poplatky, uprednostnovanie trvaleho pobytu, atd. Po troch skolach sme to skoro vzdali a odisli. Teraz su deti spokojne.

lady083
12. jún 2020

@tatianabratislava super, nech ste spokojni! mam dve dcery absolventky petrzalskej Narnie 🙂 obe pokracovali aj na Bilgym