Ahojte, termin zapisu je tu uz za dva dni a nevieme sa rozhodnut kam dat syna do skoly. Spadova skola je Cernysevskeho, kam ho moc dat nechceme. Uvazujeme nad Lachovou, Pankuchovou, ale pocula som aj o Dudovej dobre referencie. Viete mi niekto poradit sa rozhodnut? Dakuujeeeeem
On chodi na futbal prave na Pankuchovu. Ta skola je obrovska, myslim, ze ma 600 ziakov, ostatne ZS maju okolo 300. Na Lachovu som pocula dobre referencie aj teraz 🙂
Vsetky tieto tri skoly, su od nas jednu zastavku MHD, takze casom, ked bude starsi, zvladne ist aj sam si myslim.
Dakujem za nazor 🙂
Ahojte, budeme sa s detmi stahovat do Petrzalky a z tychto skol budem vyberat. Starsi je uz na 2.stupni. Ake su recenzie, ktoru odporucate? A beru do tychto skol aj bez trvaleho bydliska v danom obvode? velmi pomozete s postrehmi, dakujem 🙂
@golemocka všade sa nájdu dobrí aj horší učitelia a veľmi si nenavyberáš.. černyševského má myslím futbalovú triedu - možno by sa to malému páčilo, Lachova - tá bola kedysi na jazyky zameraná, neviem ako teraz (ja som tam chodila a super, ale to už je ozaj hodne rokov 😉 ), ostatné neviem... ale zohľadni aj logistiku, aby mohol prípadne chodiť aj sám bez problémov...