Máme pozitivný problém. Dcéru na koniec prijali (na obrazovú a zvukovú tvorbu na strednú školu) aj na Sklenarovú aj na tu súkromnú v Petržalke na Vlasteneckom námesti. Prosím Vás neviete mi poradiť, ktorá je lepšia? Musíme sa rozhodnuť do zajtra ☹
Možno niekto máte tam znamých a vidite do toho. Budem vďačná za každú rádu ˇ-ˇ
@szupolka ahoj ja mám dcéru na Sklenárovej. Neviem Ti povedať, ktorá je lepšia. Ale teda: dcéra si ju vybrala, spravila talentovky a prestúpila tam z gymnázia. Ona si veľmi pochvaľuje, baví ju to, máva aj práce na súťažiach. Z môjho pohľadu: treba rátať s tým, že okrem platby za pomôcky na začiatku roku treba počas roka dokupovať často ďalšie pomôcky. Zúčastňujú sa rôznych výstav a výletov, na ktorých kreslia a sú povinné. Zadávajú im práce, ktoré treba stihnúť v určitom termíne, tak sa mi stáva, že ju často nájdem maľovať aj po polnoci. Kontakt na učiteľa nedávajú, voláš na vrátnicu a oni ho kontaktujú pokial neučí. Ak áno, musíš skúšať znovu. Od Teba ako od rodiča vyžadujú všetky informácie a kontakty ale oni ako škola nič. Tento tok sa to konečne aspoň trocha pohlo. Chápem, že je to umelecká škola, ale keď vidím poniektorých študentov ako vyzerajú..hm..no nepáči sa mi to. Aj dcére som to vytkla, tiež sa na môj vkus oblieka " čudne ". Ale aby som nebola len negativistická..ak má študent nadanie a záujem a všimnú si jeho prácu na výstavach, má potom oveľa väčšie možnosti uplatnenia.