Ahojte,
rozhodli sme sa, ze kupime detom mobil (niekedy su hodinu same doma, alebo idu same do obchodu) a dokupime SIM kartu. Chceli by sme taku, ktoru netreba casto dobijat, kedze nebudu z toho cisla volat... viete nieco poradit? dakujem.
myslím si že už každý operátor má platnosť kreditu 1 rok od dobitia
aha v poriadku, ja si poamatam este casy ked po 3mesiacoch od dobitia kredit prepadol 🙂
Ja mám O2 fér paušál na faktúru. Každý mesiac zaplatíš toľko koľko prevoláš, mne to niekedy vychádzajú úplne smiešne sumy, že 50 centov a tak. Platíš cez internet, vždy za predchádzajúci mesiac. A ceny sú také ako písala
@ivkazba vyššie. Ak napr. ale nechceš aby deti používali dáta , taks a to dá zablokovať, že na predajni povieš, alebo tam zavoláš...my to tak máme, lebo niekedy sa nám to zaplo samo a zbytočne sme platili o 50 centov navyše. Ale na volanie/sms je toto úplná paráda.
@kratkamala samozrejme keď voláš do O2 máš prvú začatú minútu za 10 centov a dalšie máš zadarmo až do 1 hodiny volania....keď voláš do inej siete máš normálnu tarifu 10 centov za minútu, a pripáta ti podľa toho koľko prevoláš, napr. 0,5 minúty 5 centov.
@kratkamala a samozrejme mi to príde lepšie ako kredit, lebo keď by dieťatu došiel kredit a potrebovalo by ti zavolať, tak nemôže...tu môže zavolať stále a nemá porblém, že už nemá kredit.
Dcera ma sim kartu od O2. Dobijam jej vacsinou za 6 eur kredit.
@sandrika1986 ako dlho nemusíš dobíjať aby jej kredit neprepadol?
Ak máš ty o2, voľakedy boli aj kredity koľko pre voláš, toľko zaplatíš.
Ja mám na druhej simke O2 kredit, najnižší možný kredit na dobitie je 6 eur (platnosť kreditu je rok), hovor stojí 10 centov (bez rozdielu či trvá minútu alebo pol hodinu), sms 5 centov, dáta na deň 50 centov.