Ruksak Topgal

natalkaa2011
24. okt 2013

Prosím mamičky, čo máte doma tašku Topgal. Aké máte skúsenosti. Ste spokojné, mám dve vybraté, len pri jednej sa bojím, že rozmerovo bude malá a asi by sa viac páčila mladšej, tak neviem. Prosím poraďte, chcem dnes objednať.

aristka
24. okt 2013

@natalkaa2011 choď na stránku topgal .sk a tam máš aj ,ktorá taška je na akú triedu ...inak ja som spokojná...

natalkaa2011
autor
24. okt 2013

Veď to, že je to. Len váham medzi dvoja a oba sú vhodné aj pre 1.ročník. Len rozmery sú rôzne jedna je VxDxŠ 39x18x27 cm a druhá je 41x21x30 cm a sa bojím, aby bola dosť veľká na tie dosky na zošity. Tá menšia je 3 komorová a väčšia je dvojkomorová 🙂 ???

sinda2210
24. okt 2013

ahoj, moja dcera dostala batoh topgal do prvej triedy a veru nosila ho cely prvy stupen a ten batoh nema ziadne poskodenia. da sa aj prat, ja som bola velmi spokojna. najprv som pozerala na stranke a potom som zistila, ze u nas v papiernictve v Handlovej, ich maju este lacnejsie ako velkoodberatelia. tak som ju objednala tam a spokojnost po cely cas. dcera je siestacka a este teraz ho ma odlozeny. oplati sa investovat do kvalitnej tasky

zutera
24. okt 2013

My jsme taky koupili tašku této značky Topgal a jsem velmi spokojená. Jsou na ní velike reflexní prvky, je lahucka-má asi jen 850g a stala nás 53 €.Bylo v ni sáček na papuče a prsiplast, tak si myslím že to vůbec není moc.Objednala jsem jí přes internet a došla mě zadarmo kurirem asi za dva dny 😉

sedmokraskadl
24. okt 2013

Aj mu ju máme.malý je prvak.sme veľmi spokojní.krásna,kvalitná,dobre sa nosí.myslím že deti na prvom stupni nepotrebujú obrie tašky,rozmery to pgal tasiek stačia...

zuzkagu
24. okt 2013

ak môžem poradit kupit väčšiu, napr. ja som mala pre dceru v 1 tr. tašku od Herlitz uplne super taška, ALE pre druhy ročník som kupila aj široke dosky na zošity a proste všetko sa jej tam nezmestilo takže týžden pred začiatkom školy som musela kupovať väčšiu tašku a vyhral topgal, aj pre syna buduci rik budem kupovat topgal

henrietta77
24. okt 2013

Tašky TOPGAL vrelo odporúčam🙂 Môj syn ju mal od prvého po šiesty ročník 😀

bets
25. okt 2013

deti mali aj tasky vhodne pre mensich skolakov, syn ma teraz ruksak. s taskami sme velmi spokojni, paci sa mi, ze su clenite, ze mysleli aj na take veci ako oddelenia pre mobil, kluce, rozne preukazky, desiatu, flasu a pod.

kia241
4. nov 2013

pozri si aj znacku bagmaster,mame ju od 1r.maly je uz 3r. a stale drzi,nema chybu...odporucam a cenovo nas vysla 30e,a ma vsetko co potrebuje prvacik..

janka258
4. nov 2013

@natalkaa2011 sú to vynikajúce tašky, malej sme kúpili druhú len preto,že sa jej tá prvá už zdala veľmi detská a už sa cíti veľká 😀 inak by jej vydržala asi až do deviatky,nemá žiadnu chybu, môžem len odporučiť

natalkaa2011
autor
5. nov 2013

Ďakujem všetkým, už máme doma a vyšla nás len 27 Eur, taška s peračníkom, k tomu peňaženka a púzdro na krk, poštovné zdarma. No čo dodať, lepšie sme kúpiť nemohli.

parker36
5. nov 2013

@natalkaa2011 Akurat aj nam dnes dosla - myslim, ze to iste ako vy 😀 Aj ked dcera mala doteraz kvalitnu a drahu tasku, zavidela synovi topgal tasku, na tej svojej stale nachadzala nedostatky... az sme sa rozhodli, ze ked maju taku super akciu, tak jej kupime novu tasku topgal na narodky.

natalkaa2011
autor
6. nov 2013

My sme brali tu modro fialkovú so včielkou. Som spokojná, za tu cenu sa určite oplatí 🙂