Ahojte, 10 ročná dcéra je celkom šikovná v angličtine a rada by som to v nej podporila. Preto by som jej rada pustila anglické rozprávky ( pre väčšie deti) ale s titulkami. Neviete mi poradiť kde by som také našla?
@michala11111 skus bez tituliek lahsie lepsie sa nauci.Normalne zacni pepa pog angl je tam dobra a lahsia.titulky nemusia byt naozaj.My detom pustame po angl a ucia sa a co nevedia domyslia si.
Ak sa má zlepšiť v angličtine, tak tie titulky ju budú iba brzdiť. Naša pozerá Disney Channel alebo Nickelodeon s anglickou jazykovou stopou (máme Magio). Na Disney Junior rada pozerá kreslený seriál Bluey - je to milá a ľahko výchovná rozprávka a rada si ju pozriem aj ja.
Skors anglickymi titulkami. Ja doteraz tak radšej pozerám anglické filmy, lebo nie vždy je ten zvuk perfektný, pripadne majú rôzne akcenty a to žijem v uk už 12 rokov
Mám tri deti hovoriace plynule anglicky (11,7 a 4 roky), žijeme na Slovensku a radím ti, buď jej pusti anglickú rozprávku a anglické titulky alebo žiadne titulky, slovenské titulky ju budú zbytočne brzdiť.
@michala11111 netflix