Dobrý deň. Chcela by som poprosit o radu/skusenosť s Rodinnou školou v BB na Lazovnej ulici... ďakujem velmi pekne ❤
mňa by to tiež zaujímalo...mám tam ísť na pohovor
@tanyan
@katulka1992
@cikitka123
Dobrý deň, moja sestra tam má tretiačku, od prvej triedy a sú veľmi spokojní. Raz som tam bola pre neter a učiteľky boli veľmi milé, myslím, že tam majú Montessori. Ak by ste chceli vedieť viac, viem sa opytat sestry.
@cikitka123 my sme chodili do ich pobocky pri BA a tragedia. verim ze to je len tu takto a v BB je to lepsie ale toto im tu nevyslo, ucitelia bez pedagogickeho vzdelania. chaos atd.
@cikitka123 ahoj rozhodli ste sa nakoniec pre túto školu alebo nie? Premýšľame o nej akurát
Ďakujem
@dzekien Dobrý vecer. Áno,navstevujeme tuto skolu🙂 a nelutujem vobec. Urcite budete spokojná... Pani ucitelky milé,kamaratske. Uz viem,preco sa vola Rodinna škola🙂
@cikitka123 Tak to som rada Ďakujem krásne ❤️
@cikitka123 napísala som ti aj správu Ďakujem
vrámci mesiaca za dieťa? Keďže je to súkromná škola...
Ahojte, chcela by som obnoviť túto tému a veľmi pekne poprosiť mamičky, ktoré majú skúsenosti s Rodinnou školou v BB, aby zazdieľali svoje pocity.. Veľmi pekne ďakujem.
Dobrý deň, tiež ma zaujímajú reálne skúsenosti. Zatiaľ som len z druhej ruky počula o dievčati, ktoré v priebehu prvého školského polroka prestupovalo, ale nepoznám dôvody.