Viem že diskusii o skoslkych taškách je tu viac ale buď sú staré alebo sa točia okolo tašiek topgal Chcela by som takúto diskusiu kde by každý napísal v skratke značku tašky prípadne model . výhody nevýhody.mohlo by to pomôcť pri rozhodovaní rodičom prváčikov ktorý vyberajú .
Ja som môjmu prvakovy kúpila tašku Scooli lahunkq ako pierko ..uvidíme či bude aj prakticka.
Ja som kupila malemu tasku z PEPCA, zabite ma 😀 za 15 eur a dva roky bola pre maleho uplne super..bola vystuzena, pekny motiv, nemala som jej co vycitat..kupila som ju lebo krpec je tintitko a napr.topgal ako mal synovec boli na nom obrovske, do tretej sme museli kupit vacsi batoh kvoli mnozstvu ucebnic
ja som kupovala dcére set od českého výrobcu
https://www.loria.sk/skolsketasky/eshop/19-1-/9...
V ponuke majú viac výrobcov.
@palculienkamt a aká je emipo ? Vyhovuje vám?
S emipom mám už skúsenosti, kupovala som synovi školský batoh ARMY a vydržal mu až po 4. triedu. Našťastie nešpekuloval.🙂
@olivka84 a začnem ja .síce pre prváčika tašku hľadáme ale synovec je stvrtak .ma batoh karton p+p je s ním spokojný . Celkom aj dosť vydrží nosí tam asi tak tonu kníh. Dizajnovo je pekný,priestorny ,vojde mu tam všetko čo potrebuje aj čo nepotrebuje . Jediné čo sa mu pokazilo bolo to hrudnej zapínanie na jednej strane sa mu odtrhlo.