Recenzie školských tašiek

olivka84
19. apr 2019

Viem že diskusii o skoslkych taškách je tu viac ale buď sú staré alebo sa točia okolo tašiek topgal Chcela by som takúto diskusiu kde by každý napísal v skratke značku tašky prípadne model . výhody nevýhody.mohlo by to pomôcť pri rozhodovaní rodičom prváčikov ktorý vyberajú .

olivka84
autor
19. apr 2019

@olivka84 a začnem ja .síce pre prváčika tašku hľadáme ale synovec je stvrtak .ma batoh karton p+p je s ním spokojný . Celkom aj dosť vydrží nosí tam asi tak tonu kníh. Dizajnovo je pekný,priestorny ,vojde mu tam všetko čo potrebuje aj čo nepotrebuje . Jediné čo sa mu pokazilo bolo to hrudnej zapínanie na jednej strane sa mu odtrhlo.

lubik87
19. apr 2019

Ja som môjmu prvakovy kúpila tašku Scooli lahunkq ako pierko ..uvidíme či bude aj prakticka.

kristiii
19. apr 2019

Ja som kupila malemu tasku z PEPCA, zabite ma 😀 za 15 eur a dva roky bola pre maleho uplne super..bola vystuzena, pekny motiv, nemala som jej co vycitat..kupila som ju lebo krpec je tintitko a napr.topgal ako mal synovec boli na nom obrovske, do tretej sme museli kupit vacsi batoh kvoli mnozstvu ucebnic

palculienkamt
22. máj 2019

ja som kupovala dcére set od českého výrobcu
https://www.loria.sk/skolsketasky/eshop/19-1-/9...
V ponuke majú viac výrobcov.

olivka84
autor
27. máj 2019

@palculienkamt a aká je emipo ? Vyhovuje vám?

palculienkamt
27. máj 2019

S emipom mám už skúsenosti, kupovala som synovi školský batoh ARMY a vydržal mu až po 4. triedu. Našťastie nešpekuloval.🙂