Recenzie na ZŠ Slovnafťáčik.

orangea26
9. mar 2020

Ahojte, ma niekto dieta v ZŠ Slovnafťáčik? Uvazujeme nad touto skolou, no neviem sa dopatrat k ziadnym recenziam..

1. júl 2020

@orangea26 dobrý deň,dcera tam chodila tri roky,teraz triedu rozpustili a mame problém s prestupom,lebo vsade je plno. To iste sa stalo triede pred nami minuly rok-to asi hovorí za všetko☹

gvendulka20
11. júl 2020

Ahoj,áno je to pravda,že jedna trieda odišla,ale to sa s malotriedkami stáva. Pokiaľ mám info, tak sa tam tento školský rok menili riaditeľky a ktovie, znova sa to tam naštartuje 🙂

11. júl 2020

@gvendulka20 od októbra sme riaditeľku nemali vôbec a ani v ucasnosti nie je. Majú jedného schopného človeka,ale otázne je,či si dokáže presadiť svoje. Riaditeľ by nebol problém,keby zriaďovateľ riešil problémy,ktoré sa iba kopili. Po poslednom rodičku sa všetci tak nahnevali,že okamžite deti odhlásili. Ale drzim im palce,aby sa zlepšili. Perspektíva tu je. Ja som chcela,aby mala dcera pozitívny vzťah ku škole a bola bez stresu a to sa podarilo,mala skvelú pani učiteľku,zial,už odišla. Problémy boli niekde inde. V každom prípade nie je ľahké riešiť prestup,keď sú všetky školy plne,nehovoriac o socializácii,zaškatulkovavani na školách atd.

11. júl 2020

Ešte par pikošiek na pobavenie-vyjadrenia vedenia: škola je stratová,tak čo by ste za to skolne ešte chceli alebo radšej im dáme teraz pri prestupe horsie znamky,aby sme vyzerali prísne a kvalitne... som učiteľka na štátnej škole a viem,ako sa pristupuje k deťom zo súkromnej... kam sa podel pedagogický humanizmus, pozitívna motivácia...?

chantal32
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
chantal32
14. aug 2024

@orangea26 No ja mám skúsenosť. Je to jedna hnusná škola kde šikanovala učiteľka moje dieťa. A hnusne ponižovala pred ostatnými deťmi. Konkrétne Monika Jadroňová a ostatné to prezerali. Treba si veľmi rozmyslieť a preveriť, kde dávate svoje deti. Žiaľ iba rodičia žiakov vedia povedať svoje skúsenosti a nie nejaké recenzie na ich stránkach.