Ahojte, neviem sa rozhodnut, aku stolicku kupit malemu, od septembra bude prvak. Ci otocnu daku, alebo tu rastúcu. Neviem sa rozhodnut. Dakujem za kazdu radu.
@ivulik2311 ahoj, riesila som to pred rokom. Najprv sme kupili rastucu otocnu, no katastrofa. Dcera sa na nej vozila, vrtela, odrazala, saleli sa s nou po byte s bratom, proste absolutne nevhodne pre prvacika, co ma sediet za stolom a sustredit sa na domace ulohy. Precitala som nasledne viacero diskusii na tuto temu a viacmenej mamicky potvrdili, ze otocna je pre ziacikov no go. To mozno az pri pubertakoch. Pre prvakov je najvhodnejsia rastuca, ale pevna. My mame Jitro plus a je velmi dobra. Dcera si ju nastavi, prisunie, ako je jej pohodlne a potom nie je dovod sa odsuvat, prisuvat.
@zuzahajdulka prosím vás, vedeli by ste mi poskytnúť foto a info, kde ste kupovali?! Od septembra máme prváčku, ďakujem
@stonozka https://jitro-zidle-stoly.cz/produkt/rostouci-z... cez tento e-shop som kupila.
@zuzahajdulka ďakujeme ❤️
Hlavne pohodlnú, takú s ktorou vie ľahko manipulovať - prisunúť sa a pod. choďte spolu do predajne, nech si vyskúša a potom kupuj..
Moja dcéra by na tých drevených, rastúcich a neviem akých nevydržala sedieť kým napíše úlohy. Mali sme klasickú kancelársku, výškovo nastaviteľnú.