Rastúca stolička pre prváčika

ivulik2311
21. jún 2022

Ahojte, neviem sa rozhodnut, aku stolicku kupit malemu, od septembra bude prvak. Ci otocnu daku, alebo tu rastúcu. Neviem sa rozhodnut. Dakujem za kazdu radu.

patka06
21. jún 2022

Hlavne pohodlnú, takú s ktorou vie ľahko manipulovať - prisunúť sa a pod. choďte spolu do predajne, nech si vyskúša a potom kupuj..
Moja dcéra by na tých drevených, rastúcich a neviem akých nevydržala sedieť kým napíše úlohy. Mali sme klasickú kancelársku, výškovo nastaviteľnú.

zuzahajdulka
21. jún 2022

@ivulik2311 ahoj, riesila som to pred rokom. Najprv sme kupili rastucu otocnu, no katastrofa. Dcera sa na nej vozila, vrtela, odrazala, saleli sa s nou po byte s bratom, proste absolutne nevhodne pre prvacika, co ma sediet za stolom a sustredit sa na domace ulohy. Precitala som nasledne viacero diskusii na tuto temu a viacmenej mamicky potvrdili, ze otocna je pre ziacikov no go. To mozno az pri pubertakoch. Pre prvakov je najvhodnejsia rastuca, ale pevna. My mame Jitro plus a je velmi dobra. Dcera si ju nastavi, prisunie, ako je jej pohodlne a potom nie je dovod sa odsuvat, prisuvat.

stonozka
12. jan 2023

@zuzahajdulka prosím vás, vedeli by ste mi poskytnúť foto a info, kde ste kupovali?! Od septembra máme prváčku, ďakujem

zuzahajdulka
12. jan 2023
stonozka
12. jan 2023

@zuzahajdulka ďakujeme ❤️