Pustili by ste svoje 7-ročné deti na víkend s futbalovým trénerom?

4. nov 2023

Pustili by ste svoje 7 ročné deti na víkend, vrátane noci na výlet s futbalovým trénerom? Len on a deti.Žiadny iný dospelý. Pán tréner tento výlet nazval "odstrihnutie pupočnej šnúry".
Dokonca sa vyhrážal, že ak ich tentokrát nepustíme, tak od nového roka budú mať tieto výlety povinné. Prestáva sa mi spôsob jeho komunikácie páčiť,no malý ma futbal rád.
Mám obavy, tak ho nechcem pustiť. Rodičia vraj nemôžu ísť ako doprovod. Vraj sú už chalani veľkí.
Čo si o tom myslíte? Preháňam?

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pondelok01
4. nov 2023

Urcite nie

mikadooo
4. nov 2023

Opýtala by som sa syna, či chce ísť. Názor trénera na pupočné šnúry by ma moc nezaujímal. Moje deti posielam vždy len tam, kam samé od seba chcú ísť.

zuzanka.zuzu
4. nov 2023

nepustila, 1 dozor určite nestačí na bandu 7r deti (o pupočnú šnúru tu vôbec nejde, môj má 2,5r a išiel by bezo mňa aj do Afriky na misiu)

viestta
4. nov 2023

Kolko tych chalanov bude? Co vsetko maju zabezpecene? Ak vsetko a on im bude robit len program, tak uplne v pohode by som pustila. Samozrejme nie sam na 40 deti ale tych 10 - 15 deti zvladnut moze. Aj do SvP chodi jeden dospely na 15 deti.

autor
4. nov 2023

@viestta cca 15 chlapcov. Zabezpečené ubytovanie, plus strava.

syslik81
4. nov 2023

uz bol predtym na podobnom vylete? kolko deti ma ? je ten vylet oficialny aj s poistenim? aky je ako trener a clovek? uz len tie reci by ma odradili a nieje zakonomm dane koklo dopspelych treba na kolko deti?

autor
4. nov 2023

@mikadooo malý chce ísť, ale ja sa bojím. Neverím tomu trénerovi.

syslik81
4. nov 2023

15 deti a jeden dospely je sakra malo-o nea sancu ustriehnut .. prve co ma napadlo ze je to daky uchylak lol

anjelicek26
4. nov 2023

Podla mna to ani nie je mozne... 1 dospely na max 15 deti a aj to len ked ma samovrazedne (alebo pedofilne) sklony sa do toho pusti... neviem nepacilo by sa mi to, chalani takto mavaju cca. kazde tri mesiace vikendove prespavacky s trenerom s hadzanej (dva dni intenzivny trening, dve noci v hale), ale su tam dvaja treneri na nich a jedneho trenera zena chodi s nimi tiez a dozera, nech sa najedia 😂 Takze traja dospelaci na 25-30 deciek... Keby je tam akoze len jeden dospely, plus odmieta zobrat niekoho ineho, zvonili by mi vsetky kontrolky vystrazne, ze je to divne...

modrykolibrik
4. nov 2023

Ja by som nepustila. Sposob ako ten chlap komunikuje sa mi nepaci. Pridw mi ze je za rym aj nieco viac. Nema sancu ustrazit 15.deti

btus
4. nov 2023

podľa mňa takéto sústredenia sa kedysi robili bežne a myslím si, že tréner nejde prvý krát na takéto sústredenie. Jeden dospelý je asi málo, ale zistila by som si niečo o trénerovi a podľa toho sa zariadila.

modrykolibrik
4. nov 2023

@syslik81 tiez ma napadlo pedofil. Urcite by som toto riesila s riaditelom skoly

januska12323
4. nov 2023

Ak nepôjde nikto iný ako dozor a bude sa takto debilne vyjadrovať moje dieťa s nim nepôjde. Aj keby sa na hlavu postavil. A ako môžu mať výlety povinné na futbale? To nie je povinná školská dochádzka.

aliaray1
4. nov 2023

V ziadnom pripade nie. Uz reci a vydieranie pana trenera je velmi podozrive. Nie este sam na 15 deti a v tak chulostivom veku. Ak by som mohla, dokonca prehlasim syna inde na kruzok.

autor
4. nov 2023

@anjelicek26 mne najviac divné príde to, že nesmie ísť rodič ako dozor. Doslova sa vyjardil, ze odrezat od pupocnej snury je velka zodpovednost. Ze ich to ma naucit nezavislosti.

simapett
4. nov 2023

Nepustila by som.. este by som sa spojila s ostatnymi rodicmi ci im to nepride divne.

zdenka11081983
4. nov 2023

Neexist. Nepustila pri takomto spôsobe komunikácie, podmienkach, počte zodpovedných osôb...

syslik81
4. nov 2023

v prvom rade ma vychovvat rodic a nie trener futbalu-sa zasekol niekde v komunime? proste nie a ak sa bude vyhrazat tak by som mu povedla,ze nanho poslem kontrolu ci je to vsetko v ramci zakona ..

vakatko
4. nov 2023

Určite nie, a opatrne by som dala reč so synom ako sa k nim chová na tréningoch.

aliaray1
4. nov 2023

Ved on nema ani ujasnene, ze trenuje futbal a nie osobnost malych deti! On nechce futbalove sustredenie, ale tabor pre/vychovy malych chlapcov...sam, bez nikoho, bez svedkov. Sprava sa ako kus diletantskeho hovada.

autor
4. nov 2023

@januska12323 presne to vravim aj ja. Ved ten futbal si platime my. Ako nam moze diktovat, ze budu vylety povinne? Pytala som sa inych rodicov,co oni na to, tak sa kazdy boji ozvat, aby sa potom nevozil po chalanoch.

anega79
4. nov 2023

nepustila.moj ma tiez 7 rokov, chodi na treningy, kazdu sobotu maju nejaky turnaj, ale prespavacky nikto nenavrhuje. a duplom ked je na 15 chalanov sam, ako sa tam dostanu? on ich zavezie autobusom, ci vy, ci ma autobusara dohodnuteho?

nika23t
4. nov 2023

V žiadnom prípade, a neviem si ani predstaviť takéto podmienky od trénera.

zanka777
4. nov 2023

Pozri..... Nedajbože naozaj bude ten tréner nejaký úchyl (čo netvrdím že je)ale buď risknes že by tvoj syn bol v nejakom ohrození alebo mal mať traumu do konca života alebo sa malý na teba urazí nahnevá na pár dní a bude kľud ale budeš vedieť že je v bezpečí...?odpovedz si a podľa toho sa zariad..... Keď ti je divné jeho správanie a reči nie je to len tak.... Daj na intuíciu....lepšie ako potom ľutovať... Dnes je chorá doba ani nevieš kto má čo v tej hlave....... Takže ja keby som mala podozrenie že je niekto divný nepustila by som

226lenka
4. nov 2023

Ten tréner si trúfa strážiť 15 deti? A nie, ja by som nepustila, preto, aké má reči, ze odstrihnúť sa od pupočnej šnúry a to vydieranie. A presne mi napadlo to čo aj
@syslik81

anjelicek26
4. nov 2023

Navrhni, ze pojde iny dospely (nie rodic), nejaky kamos-kamoska s okolia... ak povie aj na to nie, tak tam su ine umysly... ja som radsej paranoidna, ako potom lutovat, takto sa pedofili prave dostavaju blizko detom - ako ucitelia, treneri, knazi...autorita, ziskaju doveru dietata, rodica, travia s nimi cas...

alex49
4. nov 2023

nie, futbal nie je povinný a jeden dospelý na 15 detí je málo. Aj keby bol dokonalý tréner, tak minimálne dvaja dospelý musia byť. Za tie reči by som si naňho posvietila, 7 ročný sú ešte deti.

dzulli1980
4. nov 2023

No ja neviem, 1 dospelý na 15 7 ročných detí ... nie, nepustila by som dieťa ... príde mi to od neho kus nezodpovedné, veď sa hocičo môže stať ... už nehovoriac o tom, že by mi to zaváňalo pedofíliou.

zanka777
4. nov 2023

@anjelicek26 súhlasím maximálne s tebou... A to aby tam nebol dospelý iný ako on to už naozaj znie veľmi divne.... Samozrejme nebude mať svedkov a kto už uverí deťom nejaké rozprávky však???! To je strašné.....prosím hlavne odhovor aj iných rodičov nech sa ich deťom nič zle nestane

lubmar
4. nov 2023

No, mozno to nemysli zle, ale prinajlepsom ten sposob natlaku je podivny. Co mam skusenosti z podobnych akcii v okoli, tak treneri dokonca ziadaju rodicov, aby siel niekto z nich ako pomocny dozor, prip. pomoc ked sa nieco stane. Aby bol jeden dospely s detmi, ked by musel on riesit nejaky uraz al. podobne s nejakym dietatom. A to su ozaj este male deti, nepoviem keby 12 rocne...