ahojte moja dcera ma napísať prvý projekt ešte sme nerobili trochu mam s toho hrôzu neviem ako to má vyzerať je to o tom ako vyzerajú veci z hora niečo malo mame poradťe trochu prosim
práveže neviem vo vlastivede maju aj triedu nakreslenu ale aj krajinu a maju stoho spraviť projekt ked bude iba svojej izby tak to bude málo aspon si myslím.
@jane11 tretiacka je uz dost velka na to, aby si robila svoje domace ulohy sama 🙂 mozes jej dat nejake inspiracie a ona nech sa rozhodne, do coho sa pusti... napr. svoju izbu, vsetky izby u vas doma, ak mate tak aj zahradu, prip. zahradu u starych rodicov, ihrisko, park, kam chodievate, vasu stvrt, prip. cast mesta od vasho domu ku skole, pokial to nie je velmi daleko... taketo "male" rozlohy sa daju spracovat velmi detailne, ale moze si vybrat aj cele mesto, krajinu, svetadiel, alebo aj celu zemegulu z vesmirneho pohladu 🙂 alebo z kazdeho rozku trosku
dakujem rozhodla sa pre náš byt tak dúfam,že to bude mať dobre 🙂
nadis je ako vyzeraju veci z hora v knihe maju krajinu aj triedu mali spraviť projek môžu si vybrať čo chcu to je všetko nič ine im k tomu nepovedala takže som sem prišla pre radu lebo som nevedela ja takže ako to mohla vedieť moja dcera už sme sa ktomu dopracovali a dcerka si to rozpracovala a zajtra pokracuje ja som si myslela že musi z každeho trochu popisať
@jane11
Nie nahodou opis izby?.noemalne urobia nakres zhora... nabytku