Prvák - opis textu

angel2017
26. feb 2024

Ahojte mojmu prvákovi moc nejde opis textu neviete ako to zlepsit popripade nemate nejake pracovne listy na opis alebo nejake odporučenie co si mam kupit popripade odkial čerpať dakujem za radu …

viestta
26. feb 2024

Pis mu texty tlacenym pismom sama, tie pismena co prebrali a vymaslat nove kombinacie slov

slavkadi
26. feb 2024

Píšeme z tejto brožúrky, alebo vymýšľam vlastné slová a jednoduché vety.

lulinqa
26. feb 2024

Ahoj, syn máva od p.uč. vždy nejaké prac. listy na prepis a posiela nám ich na mail. Ak chceš napíš správu, zopár by som ti preposlala keď bude čas.

bucko555
26. feb 2024

My sme v prvej triede mali cvičný zošit kde dva krát do týždňa mala prepis, dva krát do týždňa opis a raz diktát ....každý pondelok to nosili učiteľke na kontrolu aby videla ako im to ide a potom spolu trénovali

kacena4
26. feb 2024

pracovne listy nepotrebujete mate citanku slabikar staci opisovat slova zamerat sa na zhlukov spoluhlasok tie idu detom najtazsie, rozlozit si slovo na hlasky a slabiky toto ak dieeta neviem ma problem s pisanim

angel2017
autor
27. feb 2024

@slavkadi ok tuto skusim zohnat

angel2017
autor
27. feb 2024

@viestta skusala som ale nevedia to po mne precitat jedine pocitacom 😇😂

angel2017
autor
27. feb 2024

@slavkadi im dava furt diktaty tam vymyslam zatiyl vety slova ale cosi naopis treba 😂nieco jednoduchsie ako v slabikari od lipku

viestta
27. feb 2024

@angel2017 tak vytlac z pocitaca, ked nevies pisat tlacenym. My ked sme mali prvaka, tak sme denne vyrabali texty na citanie, pretoze citanie zo slabikara nemalo vyznam, ked to precital 2x uz to vedel naspamat. A potom ten text aj odpisoval

zorkahorka
27. feb 2024

Mame domapresnw ten istý zosit ako ma v skole, takze pise don. A este take male zositky mame.

slavomira236
27. feb 2024

@angel2017 moja prvacka diktaty bez chyby ale prepis vzdy s chybami. Mal to aj starsi syn. Ucitelka vravela ze prepis robi detom vzdy vetsi problem . Pretoze sa tak nesustredia. Moja nalriklad dlzen da kde chce. Pise v slove tvrde y ona napise makke🤦

angel2017
autor
27. feb 2024

@zorkahorka to pisanie nepoznam vidim prvy krat a male zosity mame aj my ale trochu ine …no v skole uz prepisuju vety a maly tam narobi vzdy vela chyb 😂

angel2017
autor
27. feb 2024

@slavomira236 aj moji tak tak posledne mu ucitelka opravila celu stranu kde vety zacinali malym pismenkom a potom zabudaju dlzne a makcene bodky vacsne

tanyan
2. mar 2024

Pozri si materiály na stránke www.aitec.sk - pod obrázkom konkrétnej učebnice alebo pracovného zošita je možnosť "prečisťuje" a môžeš si pozrieť celú knihu.

tanyan
2. mar 2024

Naši malí napríklad aj toto na precvičovanie:
https://www.aitec.sk/produkt/abeceda-z-vreca-vo...
A keď to nemala doma fyzicky, tak robila prepis z monitora / displeja.