Ahojte mamičky poprosím radu moja dcérka prestala chodiť po návštevách čo nikdy nechcela stále ak má niekam ísť začne sa napinat. Na vracanie čo potom aj urobí v škole chodí do 1rocnika mi plače čo nerobila nechce jesť desiatu a zase sa napína neviem čo robiť mám 7rokov ma a sme objednaný k psichologičke mala to niektorá poradíte mi som zufala
A nema to z toho ze zacala chodit do skoly? Ci sa jej tam tazko neprisposobuje. Skusila si sa s nou porozpravat?
a si sa jej pýtala? čo ti povedala?
Ráno nechce vstať kvôli spánku mali vystupenie na privítanie prvákov rodičia priniesli koláče prišlo jej zlé a od vtedy nechce chodit
@lienocka54 ma zjavne problem s prisposobenim sa skole. rozpravali ste sa o tom? ci sa jej tam paci, ci ju to bavi, co robia, ake ma kamaratky, atd...
@tarvika ano dneska mali mat poobede karneval rano sa ucily normalne odniesla som ju do skoly zacala plakat vrieskat ze ona chce byt primne nech ju vezmem domou
@lienocka54 a co povedala ked ste sa o tom rozpravali? skuste poobede ked ste doma, cez vikend v pokojnom prostredi sa o tom porozrpavat, nie priamo vtedy ked ju davas do skoly. rozmyslala si nad odkladom skolskej dochadzky? v skolke bola ok?
Nechodila do skolky ma 7rokov
Aha. Tak tu pomoze asi iba rozhovor. Zistit co jej vadi vysvetlit ake su pozitiva skoly a ze jevto povinne. Pokusit sa zmenit tie veci co jej vadia ak sa to da. A ubezpecit ze ju lubis a tesis sa kazdy den na nu ked pride zo skoly.
@lienocka54 urcite treba ist k psychologicke, pretoze toto je problem v hlavke. Bratrancova priatelka ma 23 a ma tiez taketo problemy, najma ked je niekde kde je viac ludi, alebo aj pri jej buducich svokrovcoch. Ma dokonca problem k nim ist lebo hned je nad wc. 😖