co treba prvacikom na prvy den do skoly zobrat prosim poradte mi dakujem peknu nedelu prajem 🙂
prezuvky sme brali,ale v prvý deň nepoužili...kvietok sme brali a učiteľka sa potešila...nápoj mal,jedlo nie,keďže to netrvalo dlho a ja ako rodič som bola celý čas v triede...cukríky tam nikto nerozdával...šli sme ešte do jedalne vybaviť stravu a to bolo všetko
No u nás to bolo iné, oveľa zdĺhavejšie 🙂 Poprad je v tomto asi lepší 😎 začínali sme o 8:00 rodičia byť v triede nemohli a končili sme až o 11:30, celkom rada by som učila v Poprade 😀 tak nech sa prváčikovi darí 😉
Ahoj 🙂 dieťa žiaľ ešte nemám ale ako učiteľka viem poradiť 🙂 určite nejaký kvietok pre učiteľku (určite ju to poteší) pitie a malú desiatu (keby náhodou) a možno by som pribalila aj pár papierov a farbičky, keby si drobec chcel kresliť ale inak netreba nič. Ozaj a ešte aby ľahšie nadobudol kamarátstva tak nejaké cukríky alebo keksíky, ktorými ponúkne ostatné deti. Ľahšie tak nadviaže kontakt s ostatnými deťmi. 🙂 snáď som pomohla