Prváčikovia 2015/2016 VIN Benkova Nitra

vladka77
9. aug 2015

Ahojte od septembra ideme do prvej triedy VIN v NR.

angiene
11. aug 2015

Gratulujeme, buducemu prvacikovi drzime prsteky, hlavne nech sa mu v skole paci a nech je spokojny. My sme 🙂 .

vladka77
autor
11. aug 2015

@angiene dakujem, dúfam že to bude Ok, konečne bude medzi "svojimi" a nebude sa nudiť

mimanr
6. mar 2016

@vladka77 dobry den, chcem sa spytat, ako ste spokojni a ci ste boli aj na DOD, resp. ako prebiehal zapis? Je potrebne okrem klas. depistaze aj ine testovanie, ci je dieta vhodne do tejto triedy? dakujem za info 😉

vladka77
autor
6. mar 2016

@mimanr ahoj. Ked sme riešili tuto školu, resp. či hotam dáme vela ľudí nás odhováralo od tohto kroku. Vraj su tu deti len protekčné, rozmaznané a majú problémy potom na iných školách. Ja môžem za seba povedať, že zatial som nesmierne spokojná a ani si neviem predstaviť, že by sme ho tam nedali. Boli sme na DOD aj rok pred tým, oni robia aj pre deti Akademia velkáčov. Deti si vzalii učitelky a ukazovali im ako sa učia, povodili ich po učebniach a mohli si vyskúšať ako sa budu učiť na tabletoch, na interaktívnych tabulach a tak. Po zápise deti musia absolvovať testy v cpppap (špecialne testy, či je dieťa inteligenčne na takej úrovne aby stíhalo učivo a tempo). Učia sa z normálnych učebníc pre prvú triedu ale okrem toho majú aj iné pomocné knihy. ak budeš mať ešte dalšie otázky kludne napíš IP vysvetlím ti aj iné veci :D

mimanr
10. mar 2016

nevies nahodou, kedy bude mat tato trieda den otv.dveri? dakujem.

vladka77
autor
10. mar 2016

@mimanr neviem ale skusim sa spytat

mimanr
10. mar 2016

@vladka77 dakujem 🙂

vladka77
autor
12. mar 2016

@mimanr pozri si http://www.zsbenkova.sk/ už je tam aj info o zápise aj o Univerzite velkáčov

mimanr
12. mar 2016

ano, uz som nasla. dakujem 🙂