Mamicky rada by som zalozila tuto skupinku pre maminky prvacikov sice este mame cas ale ani sa nenazdame a prejdu vianoce a budu sa robit zápisy.Budem rada ked sa nas tu zijde co najviac aby sme si pomahali ci uz s ulohami,radami a tak.dakujem 🙂
@babulina no my budeme mat prvaka....tento skolsky rok sme ho nedali tak pojde buduci narodil sa totiz v septembri tak si rok pocka....my sme uz tasku vyriesili aj peracnik.kreslime ciary zaklady ako cisla a svoje meno napisat vie ale tlacenym nie pisanym pismom. strasne rad kresli. tak uvidime ako to zvladneme 🙂
@voskovka ja som zvedava na psycho testy, lebo ucitelky nam naznacovali, ze je vyrazne pomalsia oproti ostatnym detom, ale akosi sa mi nechce moc jej davat odklad, je aprilova, sikovna, do skoly sa strasne tesi, a to ze je pomala, to maju pravdu ale to vidim skorej ako povahovu crtu a nie nevyzretost
ked nevadi, preco mal maly odklad?
@babulina lebo sa narodil 28.9.2007 a aj ked nam ucitelka v skolke apelovala ze je sikovný nedali sme ho.niekedy je fakt sikovny ale niekedy mam pocit ze som dobre urobila lebo je aj taky hravy....
takze uvidime ake to bude ked to bude naostro bude asi jeden z mala najstarsich v triede (ale muz stale tvrdi ze aspon bude mat respekt)tak sama som zvedava
dneska na moje velke prekvapenie dosla odpoved od riaditelov zs ohladom dod, som milo prekvapena promptnou odpovedou, neviete nahodou niekto ako to je so zapisom do viacerych skol? mam take neoverene info ze sa to da, nevieme sa totiz rozhodnut, asi by som to nechala az na zapis aki budu ucitelia a ako sa ninke bude pacit
alebo mozno inak by som sa opytala, brali by ste na obhliadku skoly aj deti alebo isli len sami s manzelmi?
aj my o rok do školy... 😉 mame rok odklad.... škol. taška a perečník sú už na ceste poobjednávané 🙂
Ahojte,aj my sem patrime 🙂 ake skolske tasky ste objednavali?
@sue ahojky, pochvalim sa s nasou taskou http://www.ramina.sk/eshop/action/productdetail...
@sue herlitz compact 😉 asi najlahšia na našom trhu. Rátam tak, že bude cca pre prvú a druhú triedu... uvidíme 😵 🙂
@najjulinka krasna.....ja potom sfotim ked bude cas....
@voskovka ja ešte doma nemam.. to je len foto z netu 😅 😀 Ale už obe sú na ceste.. obe veci zaplatene ... 😀 Bude to meninový alebo vianočný darček 😀
@najjulinka my mame tasku od narodenin.aj peracnik pastelky,vrecko na ubor este papucky musime kupit aj na telesnu nejake veci.
Vrecko na prezuvky a na telesnu amm po komsi a telesnu už u nas maju pripravkari v školke, takže na telesnu už použiva....
dosky na zošity velke aj male a dosky na pismena a dosky na čislice kupila babi (moja mama) a dostane tiež na meniny a Vianoce... 😀
ahojte, aj moja staršia ide od septembra do školy, je decembrová, vlani bola v zmiešanej triede (stredňaci a prípravkári) 😉
teraz sú čisto prípravkarí 🙂, stále len kreslí, píše - odpisuje písmenka, a svoje meno tlačenými, stále niečo vyrába z papiera , lepiacej pásky, šnúrok,.... 😉 a po troch rokoch chodenia do škôlky sa konečne ráno teší a musíme sa ponáhľať 😀
tašku dostane pod stromček 🙂 http://www.skolske-tasky.sk/21308-Skolni-aktovk...
veľmi sa teším tejto téme, lebo vôbec netuším ako idem vyberať školu, a čo vlastne okolo toho treba 😉 máme na výber z troch a vôbec neviem podľa čoho vybrať 😒
u nás majú nejaké školské veci vo výpredaji v Tescu, žeby som už začala nakupovať? nie je to ešte skoro?
@kristinaanna ja som s našou babi bola v tescu nakupiť tie prkotinky.. .presne preto, že je vypredaj... 😉 😀
išla som okolo, ale ma ani nenapadlo, že už treba zháňať, pojdem kuknuť čo ešte majú 🙂
@najjulinka
My mame zatial tasku a vrecka na prezuvky a telesnu, ostatne budem kupovat az dostaneme zoznam zo skoly a to vlastne babky sa angazovali ze by zaobstarali tak vyuzijemeich skvelu ponuku 😉
ahojte...tak aj náš martinko je predškolák, v decembri ide mať 6....tašku na vianoce kupovať nejdeme, necháme to na neskôr....škola ho absolutne netankujje, tak som zvedavá, ako dopadne zápis....ešte chodíme aj k logopedičke, lebo výslovnosť nemá čistú....už síce vie pekne všetky hlásky, ale rozpráva stále tak, akoby sme k logopedičke ani nechodili....ked má náladu, dáva si pozor, ale akonáhle sa nekontroluje, rozpráva všelijako....hlavne L a R bojkotuje
povedal nám, že pokiaľ tú hlásku vie správne vysloviť, chce to len čas...a neustále opravovanie...no to ho poriadne zlostí
Dík kočky, ja uvažujem o tejto http://www.topgal.sk/tasky-a-batohy/skolske-tas... - mladý pán má dlhotrvajúce spidermanské obdobie 🙂 a narodky má 8.1., tak som uvažovala - je to podľa mňa také "správne" dostať na 6.narodky od rodičov školskú tašku 🙂
ahojte baby, super tema 😉 akurat dnes som si sadla za pc, ze idem teda hladat tasku pre moju buducu prvacku. Ona je totiz chuda spageta a drobunka..teraz ma cca 110 cm a nejakych 18 kg
@najjulinka kolko vazi ta taska? a kolko stala? je krasna, a vyzera aj vhodna pre prvacku. Ja nechcem tasku s milion priehradkami, staci mi jedna vacsia, plus bocne vrecko na flasku. a este jedna otazka, vidim ze si z KE boli ste niekde tasky skusat? porad kde ist, nerada by som kupovala z netu kym najskor nevyskusam.
dakujem za odpovede
@blumka má 850gramov... ja som ju cez net kupila. ale daju sa kupiť aj v obchode - v Tescu napr. ale ine obrazky.. ale tvarovo je podstatene vyskušať či sedí a potom už na nete vyberieš obrazok aký chceš. 😉
ja tiež som nechcela vela priehradok .. a stala 25,99 +4 € poštovne... ešte ju nemam doma,a le už objednana, vyplatena je...
@najjulinka to je super cena 😉 ved to ze najprv potrebujem skusit na malej ako jej sadne a potom uz kupim hocikde, ci v obchode alebo cez net. a tie gramy parada..to by snad uniesla. pozerala som aj na znacky EMIPO, tie su tiez lahke a pacia sa mi...no uvidime, poobzerame sa po niecom
dakujem 😉
Teraz sa vdakabohu robia lahucke tasky, nasa ma oficialne 1kg ale je ako pierko, snad ked ju naplnime tak sa princezna pod tiahou nezlomi 😉
martinko je chlap ako hora...123cm a 25kg....je poriadne ubitý, nie tučný....normálne ked napne svaly na rukách, tak také bicepsy má, že wau 😀 ...strašne rád pomáha ocinovi a starkému pri stavaní chaty, tam sa tak "namakal" 😀 😀
jeho už dobré 2 roky tipujú za školáka....pred mesiacom sa ho moja zubárka dokonca pýtala, či chodí do druhej 😀 triedy
Náš Macík je na tom rovnako ak bzucov :D tiež 124cm a 25kg...v ružomberskej pôrodnici sa takíto chlapíci rodia :D
ahojky, pridavam sa do skupiny matiek s buducou prvackou. skolu uz vo velkom riesime, dcera sa neskonale tesi, tasku uz mame tajne odlozenu, a akurat tento tyzden som pisala do zs, ktore mame vybrane ci bude nejaky DOD alebo ci by sme sa mohli zastavit, tak cakam na odpoved