Prosím o radu - aké odrážadlo kúpiť pre 6-ročného?

bozenkakunova
12. nov 2020

Maminky prosim o radu..
Mam doma takmer 6ročneho chlapa,ktory mi nechce bicykel ani len vyskusat.Stale odo mna ziada odrazadlo a tak premyslam a hladam nieco,co na jeho vahu a vysku bude este sediet..mali sme doma bicyklikove odrazadlo,ale aj to mi odmietol a nevozil sa na nom vobec.
Poradte mi daktora,kde kupim odrazadlo motorku na tohto mojho spunta prosim

trikolina
12. nov 2020

Môj 7 a pol ročný školák sa tiež nevie bicyklovať a ani ho to nebaví,radšej má kolobežku,tak buduci rok dostane novú.

martina1201
12. nov 2020

@bozenkakunova neskúšali ste mu na to cykloodrazqdlo nejaké bočné kolieska dať? Možno by ho to s nimi bavilo?

zuzana_ilkova
12. nov 2020

@bozenkakunova teraz pred zimou by som to vobec neriesila,nie kazde dieta bavi bicykel,mozno o rok v lete z neho nebude chciet ist dole...doprajte mu cas

lija22
12. nov 2020

toto aj mna zaujima. dlho guglim a dostatocne velke odrazadlo som nenasla. inac my aj v zime chodime na kolesach, snehu byva zruedkavo

mondolina
12. nov 2020

Skôr kolobežka

uhnakova
12. nov 2020

My sme mali Puky XXL. Syn ho pouzival este ako sedemrocny, dcerka len do 6 rokov, lebo potom uz chcela bicykel. Inak je to super odrazadlo, odporucam.

playwood
15. nov 2020

Poznáte Didicar? je to zábavné, má to veľkú nosnosť až 120 kg. Môže sa na tom voziť aj dospely. Namáha to celé telo, takže si precvičí vlastne všetko. Pošlem Vám správu.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarina1602
26. jún 2022

@miriam11 ja napríklad hľadám pre skoro 5 ročného tiež odrážadlo pretože nám to do mesta a na prechádzky vyhovuje viac ako bicykel. Bicykel má ale keď ideme von s kočíkom, chodievame vlakom do mesta tak berie hneď odrážadlo a vyhovuje to aj mne aj jemu. Čiže nerozumiem prečo bicykel alebo nič. Keď si predstavím seba že chcodievaˇ na prechádzky s mamou a sestrou v kočíku tak by asi aj mne bolo lepšie na odrážadle a to mám 30 rokov

vevericka554
24. jan 2023

Ja mám najlepšiu skúsenosť s odrážadlom značky Woom, je super podľa mňa aj pre väčšie deti a hlavne je super ľahučké, pre deti úplne ideálne. Za nás veľká spokojnosť s touto značkou.

zuzinka888
24. jan 2023

A co tak kupit bicykel a dat odmontovat pedale. V predajni ti pomozu.

frederika887
24. feb 2023

6 ročnému by som už kúpila nejaký parádny bicykel, na cyklospecialitách majú výborné kvalitné a dokonca sa dá u nich po novom aj na splátky kupovať, čo je veľkou výhodou, najmä v dnešnej náročnej dobe, kedy sa každá korunka hodí.