Problém s učiteľom

erikacizmova
17. jún 2021

Dobry večer chcela by som sa informovat dneska mi akurat volala sestra ci by som prenu neisla do skoly ze ju boli brucho bola posledna hodina telesna... a povedala mi ze ucitel ju tam ohovara krici jej slepa po romsky a ze mu povedala ze ju boli brucho a on jej odpovedal mna tiez tak som mu isla vynadat ze co si on akoze dovoluje ze kebyze moja sestra by tu umrela tak by nezavolal mojej mame a mojmu otcovy alebo a on sa na mna vrhol ze na mna chcel zautocit a krical mi ze mi vikruty krk a ze ma rozkope a ze ma pochova pod zem a ze kdo som ja ze si dovolujem tak som sa proste neotocila vsak som zena nemozem sa postavit chlapovy potom sme to isli s mamou riesit za riaditelkou a on stale mal velku hubu chcem sa spytat ze zajtra ked pojdem na policiu ho odat čo mu mozu spravit inak mam nato aj svedkov ze mi to naozaj krical a chcel na mna zautocit (udriet ma) takze chcem sa informova

deti95060810
17. jún 2021

čo spraví polícia? nič... tvrdenie proti tvrdeniu...
načo si mu išla vynadať - kvôli čomu... že sestra umrie? zas nepreháňaj .... 😉

domcci72
17. jún 2021

treba konfrontovat ucitela pred riaditelkou skoly, pokial tam boli aj ini ziaci tak to dosvedcia

erikacizmova
autor
17. jún 2021

@deti95060810 pani vy asi neviete citat krical ze je slepa a ona ma problemi z očami a to je choroba nie žart a vam ked sa v skole bude stažovat syn alebo dcera ze ju strasne boli brucho tak jej odpovie ucitel/ka ze aj mna tiez? Takze budeme jebat na tie deti? Prosim vas pani radsej mi uz neodpisujte najprv si precitajte od znova prispevok dakujem za pochopenie dovidenia...

petulda333
17. jún 2021

Ja nechapem, ze zaco si mu sla vynadat? Ze jej povedal, ze aj jeho boli brucho? Booze tolko vyhovoriek on pocuva, ze az. Ak sa chces informovat, tak chod. No asi nepochodis. Ja ked som chodila do skoly, tak nam na telesnej tiez ucka vravela, ze sa trasieme jak huspeniny, alebo dvihajte tie velke rite. Mala pravdu, stojky, kotrmelce mnohym nesli. Zasmiali sme sa a hotovo. Neviem si predstavit, volat rodicov aby to sli riesit 🤦‍♀️🤦‍♀️

erikacizmova
autor
17. jún 2021

@domcci72 riaditelka nic nespravila vyhrazal sa mi zabitim zajtra ho idem udat

petulda333
17. jún 2021

@erikacizmova len ten tvoj prispevok sa cita dost tazko. To za prve, za druhe netreba riesit kazdy prd a za tretie, ze ma problem s ocami, my nemame odkial vediet. A podla slovnika a stylu pisania, si viem predstavit tvoj utok na neho. Reagoval rovnakym stylom. Co neschvalujem, ale chapem

erikacizmova
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petulda333
17. jún 2021

@erikacizmova a my sme odkial mali vediet, ze ma chore oci? Sak si to hore nepisala a ked chces zdvorile jednanie, tak sa tak sama spravaj. Ale mne je jasne aka bije, takze nema zmysel dalej komunikovat

erikacizmova
autor
17. jún 2021

@petulda333 takze ked niekto bude mat okuliare a samostatne mu povie riaditelka ze ma chore oci tak sa jej budeme smiat? Nezažili nechapete takze ja sa tu idem informovat kdo take nieco zazil a vie ma stym iformovat ze ako co policia spravy

erikacizmova
autor
17. jún 2021

@petulda333 som chore pisala ze jej po romsky krical ze je slepa 🙂

petulda333
17. jún 2021

@erikacizmova no najlepsie ti poradi policia, aj ked podla mna nic nedosiahnes. Chore si pisala? Snad hore! A ze jej to krical, este neukazuje na chorobu. Mne tiez ucitelia parkrat povedali, ze som hlucha a sluch mam v poriadku, len som nepocuvala. Treba uviest vsetko na pravu mieru a jednat slusne! Co ti chyba

mia78111
17. jún 2021

@erikacizmova po mne by držky učiteľ takto neotváral, lebo by po nej dostal. Učiteľ je Róm ?

deti95060810
17. jún 2021

Ešte sa takto predveď aj na polícii a policajtom bude hneď jasné s kým majú do činenia...🙂 Inak čo čakáš že po učiteľa príde NAKA?
Učiteľovi sa ani nečudujem že takto reagoval, však ako sa do hory volá - tak sa z hory ozýva... najskôr sa nauč ty slušne komunikovať a nie hneď reagovať ako víchor....😉

nikaeli
17. jún 2021

@erikacizmova nikde si neuviedla, že má choré oči, ani že má okuliare.. píšeš, že ju bolelo brucho a on jej povedal, že je slepá..

vieš čo, choď na políciu a povedz im svoju story (najlepšie bez sprostých slov a nadávok) a uvidíš, že ťa po chvíli pošlú domov.. keby mali riešiť každú sťažnosť typu "povedal jej že je slepá", tak 🤦🏻‍♀️

marcellinomio
17. jún 2021

@erikacizmova Keď pôjdeš na tú políciu, ukáž im aj túto konverzáciu, ako sa správaš, aké máš jednanie 😏 Lebo jediná nechápava si tu Ty😂😂😂

mia78111
17. jún 2021

@erikacizmova koľko rokov má sestra? Učitelia zvyknú inak pristupovať k Rómskym deťom. Najlepšie by bolo ak by rodičia šli do školy a učiteľa si mala pri Tom výstupe potajomky nahrať. Potom by to nebolo slovo proti slovu

erikacizmova
autor
17. jún 2021

@petulda333 si nezazila ani zo synom ani z dcerou ani s nikdy inym takze prosim ta daj uz pokoj a nepis lebo nechapes nic podla toho co pises ja sem pisem ze ked ma niekto problemi z ocama je to choroba nie žart po prve ked niekoho boli brucho ze az treba volat matke a otcovy jeho povinostou je to telefone cisla mato preto v ziackej keby sa nieco dialo inak cau a uz mi sem nepis

zirafienka
17. jún 2021

@erikacizmova máš bohatú slovnú zásobu. Určite toho zajtra vybavíš veľa...

erikacizmova
autor
17. jún 2021

@mia78111 rozprava po romsky inak rom neni

heidi4
17. jún 2021

Nerypem, naozaj sa tvoj prispevok cita tazko. Mozno keby si myslienky oddelovala bodkami, ciarkami a podobnymi znamienkami, ktore tu neexistuju len tak pre srandu, dockala by si sa chapavejsich a adekvatnejsich reakcii. Lebo takto tvoj prispevok je jedna velka splet slov, hmota, ne-veta na cca 18 riadkov. To sa fakt nikomu nechce lustit a domyslat si, ze co chcel autor asi povedat, pri prehladnejsom texte by ti veru aj poradili. 🤷‍♀️
Skus kuknut napr. rozne clanky, noviny ci knihy. Tiez by si sa asi vela nedocitala, keby cela strana boli len slova, nijako neoddelovane a verim tomu, ze by ta to aj hned prestalo bavit.

petulda333
17. jún 2021

@erikacizmova netrep. Nik netvrdi, ze ak ma nieco s ocami, ze to nie je choroba ale, ze si to hore nepisala. A nie, nemusi volat pri kazdej bolesti brucha. Deti si toho navymyslaju dost, aby sa nemuseli ucit a cvicit

abbey1
17. jún 2021

Uč sa, dievča, uč sa.

erikacizmova
autor
17. jún 2021

@petulda333 dobre inak ja nikoho neurazam nechapava a daj pokoj a a nepis sem neni urazka

deti95060810
17. jún 2021

@mia78111 ty to máš nejak tiež pomýlené... učiteľa biť...🙄

petulda333
17. jún 2021

@erikacizmova a k tym vyhrazkam. Ja som od ciganov dostala kopu peknych slov. Vzdy ked som nacapala, ze kradne, tak mi priali rakovinu, aby ma zabilo auto, vyhrazali sa mi znasilnenim ci bitkou. To je ich mentalita, takto sa vyjadruju bezne. Keby som s tym sla na policiu, tak som tam 5x do tyzdna. Podla mna si tiez nereagovala slusne a tak ste sa prekrikovali hlupostami.

erikacizmova
autor
17. jún 2021

@nikaeli ja som ho neohovarala ja som iba povedala ze ked tu sestra zomrie od bolesti ani vtedy by nezavolal a on po mne isiel zacal sa mi vyhrazat zabitym chcel ma udriet to je zas nieco ine...

marcellinomio
17. jún 2021

@petulda333 To nemá význam s ňou už ďalej komunikovať. Ona si ide svoje😂 Veď vieš ako sa hovorí, "keď je hlava prázdna, trpí celé telo"🙃

erikacizmova
autor
17. jún 2021

@petulda333 ja som ho neurazila nijak on zacal zabitym a chcel ma udriet

petulda333
17. jún 2021

@erikacizmova ircite by si to dovolil pred ziakmi. Prepac, ale toto ti neverim

petulda333
17. jún 2021

@marcellinomio asi tak. Nechcem radsej napisat svoj nazor, lebo zas budem rasistka, ze sudim. 🤦‍♀️