Ahojte, moj 13-ročný syn mi povedal že dneska na Informatike ho prehľadávala učiteľka.
Teraz im prerábajú učebňu informatiky takze su v jazykovej.
Povedal ze jeho 1 spoluziak sa hral na mobile a ucitelka ho prichytila, zobrala mobil a vrátila na konci hodiny. Na ďalšej hodine informatiky im zevraj ucitelka povedala ze vsetci co maju mobily nech si ich odnesú do triedy, niektorí nemali a niektorí mali ale tajne. Moj syn si ho bol odniesť do triedy a ked sa vrátil ho znova otočila aby si isiel odniesť hodinky.
Ked sa vrátil tak mu neverila ze ten mobil nechal v trieda tak mu povedala ze nech sa rozpazi a rozkroci. Urobil to.
Potom mu išla od nôh az po hlavu rukami a obchytkavala ho zevraj mu sama od seba vyvrátila vrecka a ze mu pred celou triedou zdvihla tričko(on mi povedal ze mu povedala ze sa pozerala ci ho nema za nohavicami). Nenašla a dala mu 10 drepov. Nemyslím si ze na toto vsetko ma právo ucitelka informatiky. (To tričko a obchytkávanie už je cez čiaru). Dajte mi prosim nápady ze ci to mam riešiť s triednou alebo rovno s riaditelkou
@lenuskaam Dneska na informatike? naozaj?
a povedz teraz aj druhu stranu mince... preco prave jeho prehladavala? preco mu nedoverovala? evidentne na to mala dovod a dieta casto klame, kedze mu ucitel neveri. ale ano je to cez ciaru. moze ho poziadat aby jej dvihol tricko, aby si vyvratil vrecka aby ukazal tasku... ale nesmie to robit ona. avsak co chces riesit? svoje dieta ktore si nedokazalo vybudovat doveru u ucitela? su take typy deti... sorry za uprimnost
To jej rupli nervy pred písomkou po tom,čo polka triedy šla podvádzať na mobiloch ci ako🫣🫣Áno je to ďaleko za čiaru a keď mu neverí mala ho posadiť k sebe dopredu a pozerať na neho,to je cele... určite riešiť s triednou a šla by som osobne ako rodič (poslala muza,to ma vacsi efekt) za učiteľkou Informatiky...
Toto jednanie si môže učiteľka obhájiť tým, že deti zvyknú byť veľmi vynaliezavé v ukrývaní vecí. Evidentne mu nedôverovala, tak skúšala, či mu náhodou nevypadne jedna z tých vecí, keď robil drepy.
fyzickú prehliadku hocikomu nemôže robiť učiteľ. môže vyzvať na vydanie a to je všetko.
@lenuskaam riesila by som to. Mne sa stalo nieco velmi podobne na zakladke, tiez si chcela ucitelka overit ci som si mobil naozaj nechala v skrinke tak vzala moju skolsku tasku a pred tabulou ju celu vysypala na lavicu. Mobil som tam nemala ale mala som tam vlozky, cela trieda vybuchla od smiechu. Viem, ze to nie je nic trapne a je to uplne normalne, ale boli sme deti, trieda sa na tom smiala a ja som sa citila velmi trapne. Je velmi smutne ze niektore ucitelky si potrebuju dokazovat svoju “moc” takymto stylom. Urcite sa stazuj.
@dskjhfdlkdjhl ty jediná tu asi premýšľaš 😀 😀 😀 čudujem sa, že na toto ostatné skočili 😀
@lonely66 Vies, niektore ked vidia slovo ucitelka, tak vidia cervene sukno😀
@dskjhfdlkdjhl áno, všimla som si to už dávno 😀
@lenuskaam Ja by som povedala, že to netreba ešte riešiť s nikým, syn to mohol zveličiť a keď ho tak prehľadávala, asi mala nejaký dôvod.
Ja sa tým učiteľom ani veľmi nečudujem.
Počkala by som, či sa to bude opakovať.
@petronelag aj ked je s deckom nejaky problem, takto sa to riesi? Ved ho ponizila. Ma si ho zavolat k sebe do zborovne a porozpravat sa s nim ak je nejaky problem.
Tvoj syn chodi v sobotu do školy?
@hugoboss1923 ano moze ale vobec nema právo prehladavat ziaka, na to ma právo iba policajt a poverená osoba
@lenuskaam vcera bol piatok😉
@lenuskaam tak dnes či včera? ty už ani nevieš, čo píšeš... ty budeš jedna z tých, čo budú synáčika chrániť a dýchať zaňho, aj keď bude v base, že?
zrazu si citovala, čo povedal včera. včera bol piatok. pred chvíľou si písala, že to bolo vo štvrtok. už ani nevieš, čo píšeš.... presne takto sa zamotávajú klamári. ľutujem tú učiteľku
@dskjhfdlkdjhl ty si aká mierumilovná 😀 ja som to rovno - od srdca.... 😀
@lonely66 a ved ja len informujem, ako bezia dni v tyzdni😀
@lenuskaam ano je to cez ciaru ! Urcite by som to riesila z triednou - este lepsie s riaditelom + osobny dohovor s ucitelkou informatiky