Chcela by som sa spýtať na niečo, ohľadom toho, či sa dá prepadnúť na polroka. Všade na internete to píše inak a ja potrebujem presne vedieť co sa stane keď by som náhodou prepadla na pol roka z jedného predmetu.
Som na zdravotníckej škole. Je možné že by som písala na konci komisionálky? Alebo len budem mat na vypíse z polroka známka nedostatočný a idem ďalej?
Na pol roka budes mat nedostatocny a do konca roka si to este mozes opravit. Komisionalky v pripade, ze to do konca roka nebude lepsie. Takze nad tym moc nespekuluj a skus to zlepsit krok po kroku, aj keby si si mala vybavit doucovanie.
@sally19 neter chodila na zdravotnú a učiteľ anatómie a patológie nechával prepadnúť kľudne aj polku triedy na pol roka.. Po druhom ročníku to tam vzdala, lebo to uz to bolo na ňu moc čo sa tohto predmetu týkalo. Žiadne komisionalky nerobila..Ak by to bolo na konci roka to je iné, tam je to nutné aby si sa posunula do ďalšieho ročníka.
Nespoliehaj sa nato,ze teraz to nechas tak. Dostanes 5 a vybavene,lebo druhy polrok ides na čisto. Skus to dotiahnut teraz aspon na tu 4 ku a v druhom polroku poriadne zamakat. Doucovanie, respektivne sed nad knihami viac ako byt vonku s kamoskami ci na internete. Nemusis byt jednotkarka. Ucivo musi byt tazsie ako na ZŠ. A ty sama si musis uvedomiť,či chces zamakať na ukor svojho volneho,spolocenskeho casu. Alebo sa chces bavit. A potom treba prehodnotit vyber skoly.
@sally19 myslím, že len nedostatočný a ideš ďalej, ak aj na konci roka tak komisionalky, ale over si to u Vas v škole...