Kto mi poradi dobru skolu v tejto lokalite? dakujem za nazory a skusenosti
dakujem, ja som pozerala monitoring skol a veru tie v podunajskych nemali velmi dobre vysledky, musim ale brat do uvahy aj lokalitu, mame 3 deti a ked budu vacsie, bolo by dobre, keby chodili domov pesi a vtedy mame najblizsie podzahradnu... bude to este na dlhe rozhodovanie
jasne, z toho hladiska aby to bolo najblizie ... aj my patrime na Podzahradnu ... ale poznam vela deti co tam chodia a nemam z tej skoly dobry pocit 😅
napisala som aj na tu zeleznicnu, riaditelka mi hned odpisala a vraj sa mozem kedykolvek prist pozriet a dohodnut si stretnutie,tak to aj urobim 🙂
ahojte,
tiez uvazujeme nad ZS a termin sa velmi krati. Byvame v Kvetoslavove a tak hladame skolu v ba, ktoru budeme mat po ceste prip. v PB. Nenazbierali ste viac skusenosti ohladom vyssie uvednych skol? Kedze sa nemam koho na uvedene skoly pytat tak skusam takto. Este som pocula o zs Bieloruska, nemate aj k tejto nejake odozvy.
dakujem
ahoj, dávno tu nikto nebol, ale dúfam, že sa niekto ozve a poradí ...naša dcérka by mala ísť v septembri budúceho roka do školy a nechceme ju dávať veľmi ďaleko od bydliska, tak pridajú do úvahy len dve školy ZŠ Žitavská a ZŠ Železničná....budem veľmi vďačná, ak sa ozvú mamičky, ktorých detičky uvedené školy navštevujú a pomôžu nám pri výbere 🙂 ...
Ahojte,obnovujem temu nakolko moja mala ide na rok do skoly a uvazujeme o zeleznicnej.Maminky mate tam deticky?Spokojne alebo nie?dakujem
v tejto lokalite z rôznych dôvodov - jedine zš železničná - sú tam fantastickí ľudia, ktorým na deťoch skutočne záleží a decká cítia pohodu - je to vidieť už na prvý pohĺad na deťoch - len treba trohu psychológie a srdca - netreba žiadne veľké prachy - sme tam veľmi spokojní
Ja sa rozhodujem kam at synceka buduci rok byvame na podunajskej a zrejme patrime na bielorusku...ale neviem uz len to okolie zs... Mozno skor ta zeleznicna alebo potom niekde v ruzinove po ceste do prace...
AHOJTE.. pozývam Vás do skupiny BRATISLAVSKÝ KRAJ 🙂
ahojte, my sme dnes boli na DOD na Železničnej a mali sme veľmi dobrý pocit... takže asi na zápis pôjdeme tam 🙂
kamaratky maju deti na zeleznicnej aj rajciansej spokojne boli aj tam aj tam, neprida niekto nove skusenosti? inac zevraj aj bieloruska nabera novy smer ine metody vzdelavania a tak, dlho to bola najhorsia skola v okoli ale pred dvoma rokmi si mamy prvakou chvalili aktualne info vsak nemam
@greguska ahoj. Chodite na tu ZS Zeleznicnu?
Ak ano, nenapisali by ste prosim Vase dojmy?
Caute, ako ste babule spokojne s vyssie uvedenymi skolami s odstupom casu? Tiez zvazujeme ci biskupice alebo vrakuna. Dakujem
Môj syn chodí na Železničnú. Zatiaľ sme spokojní lebo má veľmi dobrú učiteľku. S odstupom času som zistila, že nie je až tak dôležité, že ktorá je to škola, ale skôr to, že aká je učiteľka a skladba detí v triede. Inak krúžky a aktivity sú na tej škole fajn.
Dakujem za odpoved ☺️ Ja som toho isteho nazoru ze zalezi na ucitelkach, lebo kruzky vycinam aj na ich stranke, ale ake su tam ucitelky a pristup k detom zial nie 🙁 vobec sa neviem rozhodnut ze kde ho dat,lebo nepoznam zial nikoho komu sem do okolia chodia deti do skoly.
@kkackka nie keď som sa na ňu pred rokom pýtala tak som dostala jednu pozitívnu jednu a jednu negatívnu recenziu a vtedy vraj odchádzalo viacero učiteľov, neviem akí nastúpili po nich. My sme sa nakoniec rozhodli pre ZŠ Železničná a veľká spokojnosť, obe dcéry nastúpili až na druhý stupeň. (Mám s čím porovnovnavat mame skúsenosti s troma Petržalskymi školami)
@kkackka ahoj máš skúsenosti ZŠ Bieloruska?
ahoj 😉
aj mna zaujima, ktore skoly su tu dobre ...
Anajocka, inak mame tu temu "predskolaci - maly ziaci" ak by si sa k nam chcela pridat ... tiez sa tam bavime o skolach ...
co sa tyka biskupic, mne sa nepaci ani jedna skola ... a jedine skoly o ktorych som pocula nieco dobre v tomto okoli su ZS Zitavska a ZS Zeleznicna, na tu druhu som aj volala a riaditelka bola velmi mila a ustretova ... a aj projekty a zamer tej skoly sa mi celkom paci ...