Potvrdenie o návšteve školy

ollynka
5. jún 2022

Manžel nastupuje do novej práce a personalistka žiada potvrdenie o návšteve školy. Ja sa nepamätám, keď nastupoval predtým do práce, že by to potreboval. Nerobí sa to automaticky s úradmi,alebo so školou? Kto vlastne vydáva toto potvrdenie. Logicky by bolo, že asi škola.

miskajerry
5. jún 2022

škola vám vytlačí

petamich
5. jún 2022

aj cez EduPage sa da a myslim, ze aj tu https://www.potvrdeniaonavsteveskoly.sk/

ollynka
autor
5. jún 2022

@petamich na edupage som to nenašla,....ale cez tú stránku to ide,...ďakujem,...

alenah31
5. jún 2022

@petamich @ollynka treba bud original potvrdenie zo skoly alebo z edupage. Potvrdenie zo stranky potvrdenieonavsteveskoly.sk ma len informativny charakter, udaje sa aktualizuju oneskorene a min. mesiac pozadu. Nesluzi na uradne ucely. Ak to chce pre ucely uplatnenia si DB to mu nevezmu - ani ja to v praci neakceptujem, neakceptuje to ani DU ako prilohu pri podani DP.

petamich
5. jún 2022

@alenah31 🙈 informativny charakter je na co komu dobry, dakujem za informaciu, opat som mudrejsia

@ollynka tak cez edupage takto https://help.edupage.org/sk/e2755

alenah31
5. jún 2022

@petamich napr. pre rodica, ktory ma dospele dieta a skola uz s rodicom nekomunikuje, lebo nemoze a decko rodicovi odmieta povedat ci studuje alebo nie - a tak napr. dalej plati vyzivne, lebo v kuse raz za stvrt roka podavat navrh na ukoncenie na sude nemoze - uz ho tam maju za idiota - len ako priklad nasho zamestnanca🤷‍♀️🤷‍♀️ Podla tohto vie, ze je este stale student....chalan ma 24 a studuje uz na tretej VS.

ollynka
autor
6. jún 2022

@petamich Ďakujeem,....