Potreby pre tretiaka

tilly
17. aug 2014

ahojte, pls kolko asi vychadzaju potreby pre tretiaka? vobec nemam chut nakupovat a nasla som toto, tak uvazujem, ze si trosku ulahcim zivot http://www.primazlavy.sk/aktualni-slevy.html?sl...
myslite, ze sa to oplati? aj mi pride tych skoro 27€ dost, ale potrebuje uz aj temperky aj vodovky, stare som vyhodila na konci roka, farebne papiere sice mame, ale pouzivame aj doma s mensim, pravitko sa zide... neviem, oplati sa to?
aj tak sa tie zosity stale dokupuju cely rok...

janinah
17. aug 2014

tiež mám tretiaka,ale polovicu z tvojho linku nepotrebujeme a budem sa riadiť zoznamom,ktorý dá jeho triedna uč,len nové pero by potreboval,stále má to prvé Stabilo,síce slúži ešte,ale čím píšu tretiaci,nevieš?

mokon
17. aug 2014

ja tiež počkám na zoznam, lebo každý učiteľ chce niečo iné

devicka
17. aug 2014

ahoj. aj môj bude tretiak. píše Pilot perom, zošity nám treba 523 na všetky predmety plus 5110 štvorčekový. štetcov stačí menej ako 6, tie ostatné veci klasika.Myslím, že naj ceny budú v Tescu. výkresy, farebné papiere, pravítka. myslím, že tá sada je zbytočná

miska01nr
17. aug 2014

Ja by som to nekupovala. Ja budem mat stvrtačku, ale polku z toho zoznamu nepoužívali. Kruzitko vobec, vykresov je tam malo, zosity potrebovala 523,513,520 plus notovy a kockovy zosit a aj tých 523 potrebovali cez 15ks. Vela blbosti je tam 🙂

miska01nr
17. aug 2014

A v tescu uz su akcie teraz a dost dobre 🙂

bonaqa2013
17. aug 2014

Moja dcéra ide do 3 a na konci roka im učiteľka dala zoznam čo budú potrebovať. Len neviem či ho ešte máme. ale ak chceš, možem pohľadať a niečo odpísať. Stačí povedať
Dospelý syn chodil na 8 ročné gymn. a oni to mali na stránke školy. Pre každý ročník.

somjankad
18. aug 2014

baby poradim vam- pozrite si stranku www.junior.sk odtial kupujem vzdy veci pre deti do skoly-ak ste staly zakaznik budete mat rok co rok vyssie zlavy... ceny su priatelne je z coho vyberat -najdete tu vsetko pre svoje deti... ja som spokojna...

tilly
autor
19. aug 2014

dakujem, asi pockam na zoznam od ucitelky, len ked to bolo take pohodlne, len to objednat a mat pokoj 😀