Potreby pre prváčika

mk1
18. jún 2015

Potrebovala by som poradiť, kde najlepšie nakúpiť perá, zošity, farbičky- potreby pre prvákov. Objednať cez net al. kamenný obchod? Ďakujem

lilimoni
18. jún 2015

@mk1 v septembri bude v tescu isto megaakcia 🙂 a riadne pero v sevte kupite. Mas zoznam, co ti pre dieta treba kupit? 🙂

pribinak
18. jún 2015

Počkaj na učiteľku, ona Vám odporučí ceruzky aj pera a určite da aj nejaky zoznam co budu žiačikovia potrebovať, detto aj zošity a pracovne listy

lejlla
18. jún 2015

Ako pisu vyssie,pockaj na ucitelku,kazda ma ine poziadavky co sa tyka pier,ceruziek....farbicky,pastelky,struhatka to vsetko som kupovala v papiernictve.radsej kupujem taketo veci v kamennych obchodoch...

mawka
19. jún 2015

ja teda neviem, ale nam pri zapise dali zoznam, co potrebuje kazdy prvacik a platili sme 7 e asi za zosity nejake, neviem. sak sa dozviem. v zozname mam kopec veci ako farbicky, vodovky, ceruzky, noznice, krabicu na vytv. potreby, vrecusko na telesnu, ubor, atd.. proste bezne veci a myslim si, ze je uplne jedno, ci to vrecusko bude samsonite alebo od cinana. to je uz na financnych moznostiach kazdeho rodica. ja mam doma lavacku, cize co sa taky farbiciek, noznic atd, tak vsetko na lavu ruku a kupim tie kvalitnejsie. dobru skusenost mam so stabilo sortimentom a koh-i-nor. maly ten ma rad maped(?) tak sa to vola tusim. ale zase urcite nekupim farbicky ze 12 ks za 20 eur. tak normalne proste.

janinah
19. jún 2015

počkaj do augusta,budú akcie..a hlavne počkaj na zoznam od učiteľky....môžeš kúpiť to,čo už je jasné,že treba-tepl. súpravu,uteráčik,prezuvky do triedy aj telocvične+ vrecúška na ne

lilimoni
19. jún 2015

Odporucam odlozit kazdy mesiac z vyplaty 😀 nech to moc nezaboli 🙂

barla5
19. jún 2015

Hlavne nekupuj tie najlacnejsie teskacke zosity, ale radsej kup v normalnom papiernictve

cobhan
19. jún 2015

hlavne veci na telesnu a prezuvky kupuj az v auguste, pred nastupom do skoly, aby sa ti nestalo, ze kupis teraz a v septembri to uz bude male 🙂

andrejka1974
19. jún 2015

urcite kupovat az v koncom augusta, vtedy su aj augustove zlavy najnizsie 🙂 🙂 🙂 🙂

mk1
autor
21. jún 2015

@lilimoni jasne dakujem a potreby na telesnu?

lilimoni
21. jún 2015

@mk1 teplaky, tricko, ponozky a cvicky 🙂 kup, ked najdes akciu 😀

loginexistuje
21. jún 2015

mz sme dostali zoznam a mame uvedene aj znacky .. napr. tie lacne vodovky z tesca nie lebo zle farbia, detto tenke obaly na zosity ... celkovo obaly mame pisane mame kupit az ked budu ucebnice lebo tie rozmery su rozne
ja kupujem najma maped ... ale to aj doteraz na domov...
papuce kupujem posledny augustovy tyzden ...
zosity sme platili 15 eur skole pero nekupujem zatial ziadne ... aj tak budu pisat ceruzkou mam tie trojhranne vsetky... a potom kupime aj pero...
u nas chcu celu teplakovu supravu ... plus tenisky s bielou podrazkou...

lilimoni
21. jún 2015

Farbicky kupujeme trilino v sevt 🙂 pekne farbia a dobre sa drzia 🙂

loginexistuje
21. jún 2015

tak nakoniec som zle napisala ... ja som kupila tuto sadu teda inu farbu so sk. taskou a su tam ceruzky Stabilo
http://active-one.sk/skolske-tasky/601-ergobag-...

ale inak kupujem maped .. s tym sme spokojni...

zuul
22. jún 2015

@loginexistuje ahoj a z taskou ste spokojny? zdaju sa mi mohutne tie ramenne popruhy, aj ten popruh okolo pasa. je to ozaj take mohutne?
dakujem pekne.