Ahojte, pomáham synovi s referátom a má ho napísať o nejakom zvierati, ktoré nie je až také známe. Viete mi stým niekto pomôcť. Niečo zaujímavé. Dakujem 🙂
Leňochod a nech si to píše sám
jezura, vtakopysk
@pribinak Nerobím zaňho úlohu len mu pomáham vyberať zvieratko. 😀 To je celé. Budem radšej za nejaký typ.
@jarmilamila95 ak ma rád rozpravku Madagaskar tak nech pise napr o fose
Australsky divy pes dingo - ohrozeny druh. Teraz jedno nasli v Australii na dvore https://vat.pravda.sk/zem/clanok/531875-wandi-c...
@jarmilamila95 surikata 😉
Keď už dieťa nevie vybrať hoc jaké zviera a mama mu pomáha s výberom....budeš mu azda pomáhať aj pri výbere záverečnej práce či maturitnej? ....hlavne ze deti vedia používať internet a googliť somariny ale poniektoré ani úlohy bez pomoci rodičov nevedia...smutné
Dievcata, nie kazde dieta je absolutne samostatne, ak take mate, ste stastne matky , alebo matky, ktore este nemaju skolaka.😊
Jednoznacne Tapir 😀 ..a nech si to robi sam 🙂
Ach bože, vy premudrele teliatka. Pribinak, ty co tema to hejt. Sa v tom vyzivas? Na to su odbornici. Co je na tom ze so synom vybera temu referatu, ved ho nebude pisat ona. A je to pekne, ze sa zaujima a so synom o tom rozprava. Zavidite jej?
toto sme na zakladke mali aj my :D pisala som o hadoch a ich termosenzoroch a o love potravy :D
@jarmilamila95 chraštieľ krasovy? https://budosova.xperimento.xyz/ napiklad. teraz sa znova objavil po tisic rokoch co bol vyhynuty..
@jarmilamila95 nech si vygoogli hateriu novozeladsku-zaujimave zvieratko😉
@jarmilamila95 gekoncik
moja dcéra by písala o koale
@horalka1986 co nepovieš? Ja nebudem pisat pekne, len preto, aby sa to kazdemu pacilo. Napisem pravdu, aj ked sa nájdu take co budu plakať, ze hejt
Lama alpaka?
@jarmilamila95 Ahoj, prosím Ťa, nerob z toho takú vedu, predpokladám, že to nemusí byť to najexotickejšie zviera na svete. Učiteľka len asi nechcela, aby polka triedy písala o psoch a druhá polka o mačkách.
Ináč, myslím, že je dôležité, aby si syn to zviera vybral sám. Môj syn má 8 rokov a tiež má hrozný problém urobiť nejaké samostatné rozhodnutie.
@pribinak nevies byt na ludi mila? Je mi ta luto. Musíš mat velmi malo priatelov, ak vobec nejakych...
@horalka1986 jasneeee.,uplne mi staci, ze ty nie si moja priateľka. Hlavne, ze ty si asi najdokonalejšia, ze?
@pribinak fuuu,no, ani by som nebola. Neznasam takychto negativnych ludi.
@horalka1986 tvoj nazor mi je ukradnutý, uplne ukradnutý
@pribinak tak ako tvoj nazor vsetkym na fore.
@jarmilamila95 fakt z toho nerob vedu. Ak máte doma nejakú encyklopédiu, prelistujte ju spolu a takto ho naveď. Lebo ak vyberies ty niečo super exotické, tak učiteľke bude hneď jasné. V pohode nech si vyberie aj nejaké slovenské zviera, hocijaké chránené alebo ohrozené.
Preco taku jednoduchú ulohu robis miesto syna? Ved nech v pondelok skoci do kniznice, pozrie si encyklopédiu zvierat a vyberie si nejake
Nech napise ako vyzera, ake je velke, kde zije, co žerie, co dokaze, ako sa rozmnožuje.
Uplne jednoduche
Ak chce chce zamachrovat, tak nech pozrie na nete nejaky rekord o tomto zvierati