Poradíte ohľadom presunu do inej základnej školy?

santal
10. jún 2015

Ahojte maminky, triedu, ktoru navstevuje nasa dcera terorizuje jeden ziak. Podnety od rodicov na vedenie zatial nezabrali ( rodicia su v rodinnom spojeni s riaditelkou..). Ziak ma zjavne poruchu spravania, ale rodicia to nechcu riesit. V kazdom pripade sme zvazovali aj tak presun nasej dcery na inu ZS, ale az od 5.rocnika ( teraz je v 2.) Kedze situacia je neunosna, chceme dat dceru uz od septembra do inej skoly ( ...okrem nas, aj dalsi rodicia). Cakame este na vysledok posledneho pokusu nas vsetkych na vyriesenie danej situacie, ktory sa dozvieme za cca. tyzden. Viem, ze je to na poslednu chvilu..., ale prosim vas kedy najneskor mozeme zaziadat o prestup na inu ZS, aby tam uz od noveho sk. roku mohla dcera nastupit?

sseb
10. jún 2015

Hocikedy. Pre školu je najlepšie, keď je žiak prehlásený do 15. septembra (k tomuto dátumu sa uzavierajú štatistiky a škola dostáva na toto dieťa financie). Mali sme už žiaka, ktorý prestúpil k 15. júnu.

lilimoni
10. jún 2015
emita
10. jún 2015

Kedykolvek, pokial maju volne miesto. Pojdete na skolu kde chcete presupit a oni uz budu informovat povodnu skolu. Informovat sa mozete uz teraz a prestup zrealizujete ked dostane vysvedcenie.

ellca123
10. jún 2015

my sme sa boli najprv informovat v inej skole ci maju miesto a nebol problem

stepanka274
10. jún 2015

Ja som prehlásila deti začiatkom septembra (ked nás už otravovali zápchy do Bratislavy) a zobrali bez problémov. ale ked už više teraz že prekladáš tak chod najprv do tej novej školy a tam ti povedia.

smatulka
10. jún 2015

prestupit moze aj zo dna na den, tak sme to mali my, vo stvrtok bol v povodnej skole, v piatok bol pozriet v novej skole a uz tam zostal, z novej skoly som dostala tlacivo, ktore som dala potvrdit v starej skole a oni si uz medzi sebou preposlali vsetku dokumentaciu a prestupoval pred mesiacom

bonaqa2013
10. jún 2015

pani riaditeľka každej ZŠ sa poteší novému žiakovi. Však deti je málo, to nie ako pred 30 rokmi, keď boli triedy popreplňané žiakmi. Nás bolo v triede 36 detí a takéto plné triedy už ani nie sú. Takže premiestniť dieťa môžeš kedykoľvek. ZŠ je povinná dieťa zobrať. Ale ja už by som asi počkala tých pár dní.