Pomoc so slovenským jazykom

dianatoreova
22. nov 2023

Prosím vás je tu niekto kto ma vypracovanie k tomuto pracovnému zošity zo slovenčiny? Vedel by mi poslať vypracovania pre dieťa s dyslexiou a ADHD, bola by som veľmi vdacna

zuzanka.zuzu
22. nov 2023

aj tebe by sa zišlo 😉 *so

pe_mi
22. nov 2023

@dianatoreova autorka to má správne z koho,z čoho zo slovenčiny, nie s kým, s čím so slovenčinou.

20erika07
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
20erika07
22. nov 2023

@pe_mi ale ziada o pomoc s niecim, cize so slovenskym jazykom, nie?

zuzanka.zuzu
22. nov 2023

@pe_mi ehm ehm... napadlo ti, že admini nadpis už upravili? či až tak ďaleko si nepremýšľala? mala tam "pomoc zo slovenským jazykom" 😉 nie text je zlý ale nadpis bol zle. už je opravený

20erika07
22. nov 2023

@zuzanka.zuzu no ona ti pise ze povodne to mala autorka spravne zo slovenskym jazykom🙈

stanislavicenka
22. nov 2023

@dianatoreova prosim ta, co sa dieta nauci, ked to bude mat vypracovane?

chvostik1
22. nov 2023

Myslíte, že pre dieťa s ADHD a dyslexiou su riešenia tých úloh iné? Myslím, že postupy ako úlohy riešiť s dieťaťom s poruchou učenia v tých učiteľských listoch určite nebudú.

zuzanka.zuzu
22. nov 2023

@20erika07 jaaaj čiže aj ona si myslí že to malo byť "zo slovenským jazykom"? a už má 4 like? tak to je dosť v prdeli 😀

20erika07
22. nov 2023

@zuzanka.zuzu áno myslí 🙈 Zo by bolo spravne jedine zo slovenskeho jazyka , nie zo slovenskym jazykom
@pe_mi

mondolina
22. nov 2023

@pe_mi
🙈

pe_mi
22. nov 2023

autorka to má správne z koho,z čoho zo slovenčiny, nie s kým, s čím so slovenčinou.
Nechápem ,čo sa tu rieši.
Pokiaľ to admin prepísal, tak ideme ďalej.
Ja neviem, čo to tu rozoberate, moju poznámku.
Napísala som to správne,nie nepremýšľala som o tom ,že to admin stihol prepísať.

20erika07
22. nov 2023

@pe_mi ale ona tam nema slovo slovenčina. Keby mala tak - pomoc so slovenčinou, alebo pomoc zo slovenčiny.
Mala pomoc zo slovenskym jazykom, to je proste zle. S cim? So slovenskym jazykom. Nemala pomoc zo slovenskeho jazyka, vtedy by bolo z koho z coho, chapes uz?

pe_mi
22. nov 2023

@pe_mi nie nechápem, lebo opravená téma adminom je veta...zo slovenčiny .tak som našla príspevok už teda asi prepísaný.
A pod príspevkom je prvý komentár, že tam má byť *so.
Tak som napísala ,že nemá.
Čomu sa tu čudujete

pe_mi
22. nov 2023
pe_mi
22. nov 2023

Vy píšete o nadpise a ja o konkrétnom texte ..ako pozerám.
Takže každá máme pravdu
Vyriešené
Akurát autorka odpoveď nedostala

belllinka
22. nov 2023

S, SO, Z, ZO, je veľmi častá chyba na koni. Aj keď nechápem, prečo je to také ťažké sa naučiť

michala_1990
22. nov 2023

Ste normálne zeny? Choďte sa doťahovať do súkromných správ, zbytočne tu autorke zahlcujete tému!

kacena4
22. nov 2023

ziak s dyslexiou a ahdh muse vediet vypracovat zadania sam, ak to nevie treba doucovanie, ak to nedavas ty. to ze opisete vysledky mu nepomoze, skontrolovat správnosť si vie v skole

safranka
22. nov 2023

Tieto zošity nemajú zošit pre učiteľa, používam ich. Majú kľúče online, musím sa prihlasovať na ken do svojho konta. Napíšte, čo potrebujete. 1-2 strany Vám viem poslať.

safranka
22. nov 2023

Pošlite mi e- mail

safranka
22. nov 2023

A čísla strán.

chvostik1
22. nov 2023

@safranka vy ste pani učiteľka? Ak by vám autorka poslala na konzultáciu už vypracované strany, tak to z vašej strany pochopím, ale posielať niekomu riešenia úloh lebo hento a tamto ... A potom sa čudujme, že je úroveň vedomostí študentov v praxi taká aká je.