Baby, ktoré ste šikovne v Aj, prosíme o kontrolu. Ďakujeme
Je tam chyba skoro v kazdej vete.
Hlavne bud teda 1 panda lives/gives and alebo mnozne cislo pandas live/give - bez s na konci
Zaspavam tak to nejdem pisat cele ale: Giant pandas once lived in central, west and south China but now they only live in central China. About 2000 of them live in the wild and 180 of them in the captivity. They are about 75 cm tall. Males can weight around 113kg, females weight 110kg… atď
@egonsk je to napisane uplne normalne vsetko som vedela precitat.
@egonsk má 14 rokov, psychiku má v poriadku. Ďakujem za zbytočnú diagnostiku
@amelia89 ďakujem, ideme opravovať
nemas zac 🙂 Ale na 14r je to otrasne pismo....
Ahoj, opravila by som to takto 🙂-
Giant pandas lived once in central, west, and south China, and now they live only in central China. Two thousand pandas live in the wild, and 180 pandas live in captivity. The height of pandas is 75 cm, males weigh 113kg, females weigh 100kg. Their body is mainly white, they have black around the eyes, nose, shoulders and legs. They live about 30 years in a zoo. Pandas live alone. Pandas give birth to a single cub. Cub stays with their mother for 18 months. They eat bamboo, small animals and vegetation. In comparison to bears, pandas do not hibernate. People hunted pandas and cut down bamboo, which is why we have small numbers of pandas.
@simonka1512 ďakujeme
skús cez AI - chatgpt
@egonsk to by som ti mala odfotit zosity mojho 14r syna - neprecital by si ani jedno slovo
iba teraz som zbadala túto tému. Podľa mňa písmo ,,normálne,, v pohode sa to dá čítať. Simonka to vlastne už opravila a žiakovi treba zdôrazniť, nech dáva pozor na jednotné a množné číslo pri slovesách - tam je veľa chýb - s na konci v slovesách je iba v jednotnom číslo 3 osoba.
@veronikaszabova tymto by som sa moc nechvalil, to je potom zrejme rodicovske zlyhanie vo vychove - uz v pociatkoch ste mali obaja dbat na to, aby sa syn neflakal a neponahlal, ale aby si cibril trosku jemnu motoriku. Jemna motorika je prepojena aj s dalsimi zmyslami a preto je v zivote dolezita.
@simonka1512 Máš tam aj ty pár chýb 😁
@terina25 teraz ma nejaku diagnozu uz snad kazde dieta, ze? Asi je cas sa viac zamysliet nad zivotom a preco veci idu strmhlav padom a nie ku zlepsovaniu. Nepopieram, ze jej dieta moze mat nejaku diagnozu, ale akym pravom nesmiem nic hodnotit, co nebolo vyslovene? V 89 strngali ludia aby to pravo mali a ty ho chces uberat?
@egonsk oooo, chlape... Ty si pichni hodnotenia mojho syna hlboko do prdle.
@terina25 hodnoti chlap, co nema ani deti 🤦😂
@veronikaszabova dakujem, po odstraneni hemeroidov tam mam znovu dostatok miesta, tak si ich tam teda vsuniem s tvojim dovolenim 🙂 .... Inak mam 2 chlapcov a pisu obaja krajsie (aj ten v puberte) - asi preto, ze ked to flakali, museli pisat az dokedy sa zacali snazit.
@tanyag uhmm samozrejme naschvál, nech to nie je napadné 😂😂 ale opravím sa v tomto čo mi teraz udrelo - Cub stays with mother alebo with its mother, miesto their mother
@egonsk nahodou písmo je pekne.
preboha to kto tak skaredo pise? Rozluskal som to do 3tieho riadku, potom sa mi uz oci krizili, tak vysperkovane pismo nemaju snad ani staroslovenske memoare v muzeu :( Prepac, chcel som ti to ohodnotit, ale nezvladol som to preluskat. Snad sa ti tu coskoro najde niekto, kto zvlada aj taky skrabopis rozlustit bez ujmy.