Pomoc s prváckou domácou úlohou

8. mar 2022

Prosím tú štvorku 🙏 Mám síce VŠ, ale na učivo prvého ročníka ZŠ som ešte nevyzrela 🤦‍♀️

hederamonstera
8. mar 2022

😂 nesuvisi to s nejakou predoslou ulohou?

qetka
8. mar 2022

skus odfotit celu stranu, takto kukam ako puk a nic 🤣

autor
8. mar 2022

@hederamonstera netuším 🙈

autor
8. mar 2022

Rozmýšľam, či to nemajú byť také tie reťazové príklady...

kacena4
8. mar 2022

na 110% im to ucitelka vysvetlila v skole co maju robit

qetka
8. mar 2022

a ten qr kod co vravi? z foto mi ho nenacita

janai1
8. mar 2022

Btw, oprav si to 1. cvičenie 🙂

rajskejablko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka2710
8. mar 2022

Kokos ja mam tiež prvacku, ale za prvé majú iné knihy a za druhe nechápem tiež, nehovorila nič pani učiteľka k tomu?? Neviem vôbec co tam odo mňa chcú 😂

janai1
8. mar 2022

Keď naskenujes QR kód sú tam všetky odpovede 😉

kittykat22
8. mar 2022

to je Hejneho metoda. Je to velmi velmi dobre. Len treba davat v skole pozor. Nemas v skole nejaku kamosku ktora tam ma deti? My si niekedy takto volame. Bude este vela uloh ktorym nebudes rozumiet 😀😅

autor
8. mar 2022

Vďaka, už som to naskenovala. Mohlo ma to hneď napadnúť 😂

@janai1 to robili v škole 🤷‍♀️
A samozrejme, vraj im k tomu nič učiteľka nepovedala (krk dám na to, že áno)

Inak moje deti sú už staršie, ale na takéto zadania nepamätám 🙈🙈🙈. Učím sa so synovcom, dnes spi u nás.

autor
8. mar 2022

@kittykat22 tak to nepoznám. Už párkrát som sa s ním učila, aké toto bolo po prvý raz, čo som bola v koncoch. On nikdy nevie, čo sa v škole dialo. Netuším, ako sa s ním švagriná učí 🤔🤷‍♀️

buberova
8. mar 2022

Schválne aká bola správna odpoveď a ako sme na to mali prísť? :D

eestimlha
8. mar 2022

ze to je hejneho matematika? Aj syn ju ma, momentalne je druhak. Urcite sa to ucili predtym v skole. Ked to nevie urobit doma, nechajte to tak a nech sa spyta v skole. Nam rodicom triedna hovori, ze im s matikou nemame pomahat, co vie, urobi, co nevie, preskoci, pripadne sa dodatocne spyta v skole spoluziakov alebo ucitela.

petkavka
8. mar 2022

A uz to vies vyriesit? Dcerka to hned komentovala - ze kde je mapa? ...takze nejaku mapu musis pozriet. Inak tu Hejneho dcerka zboznuje - super na premyslanie a vlastny usudok.

asocial
8. mar 2022

@kacena4 no, na 110 percent by som si nebola ista. Nasi tiez dostali v prvej triede ulohu, ktora nebola absolutne spravne, pani ucitelke sme to viaceri nezavisle od seba naskenovali, a ona si vobec ani tu olohu nepozrela predtym, ako ju detom dala. Takze si to viem aj predstavit, ze pani ucotelka povedala - 4 ku mate na DU.

Len tak mimochodom, aky bol vysledok?

zzkmetova
8. mar 2022

V Hejneho metode sa domace ulohy nedavaju

zzkmetova
8. mar 2022

Uloha suvisi s cvicenim PZ 1.cast s.22/1

autor
8. mar 2022

@zzkmetova ďakujem, škoda že už spí. Nespravili sme to nakoniec, nakoľko PZ 1 nechal v škole 🤦‍♀️