Viete niekto 4 a 5? Ďakujeme veľmi.
je to dobre vysvetlene na wikipedii 🙂
Otvoriť knižku dejepisu napr?
Môj syn tiež preberá práve toto učivo...treba rozmýšľať. Netreba to robiť za nich. Potom to nemá význam.
To je uz asi 4ty post o domacej ulohe.. Co sa to deje?
Už to mám hotové! 😊 V otázke č. 4 je "porozmýšľaj" a v otázke č. 5 "pouvažuj". Urobila som jedno, aj druhé. 😂
Google...ale onak normalne zasnem co za hars uroven dejepisu je na zs :D lebo so si pamatam svoje casy tak to bola no prechadzka ruzovou zahradou bez zaujmu o takyto druh historie
Zadanie znie porozmyslaj. Nie, ze povedz, na co si prisiel, alebo ako to chapes.
Ja mám "len" 31 rokov,ale akurát som minule spomínala.muzovi,že keď sme začínali s angličtinou v škole,bola to pre mojich rodičov totálna novinka,samozrejme ten jazyk neovladali,teda nám nevedeli pomôcť a najmä,kde bol ešte vtedy internet (koniec 90tych rokov).VSETKO sme riešili slovníkom (fyzicky,každý ho musel povinne mať),aj na strednej.A to sme robili rôzne projekty každý týždeň,žiadny počítač.Google?Haha.A kvitujem,že je posun v tých učebniciach,konečne otázky,kde dieťa musí aj porozmýšľať,navyše z dejín,moja srdcovka 🙂 Mamička,nič v zlom,deťom pomôcť treba ale v dnešnom svete a k prístupu k informáciám online si myslím,že dieťa sa môže "potrapit" aj samo 😉 nie sú to ináč ťažké ani blbé otázky,len to treba mať naštudovane,ja by som mu/jej ani nedovolila dohľadať vysvetlenie na nete,ale nech sa páči,rozmýšľaj.
Ach keby tu všetci pišeme čo nam treba do školy alebo prace spravit tak možme premenovať MK 😅 ps nechcete mi napisat jednu pracu?🤣🤣🤣🤣
Ako mozeme my pomoct? My nemozeme za tvoje dieta rozmyslat alebo uvazovat, lebo presne to od neho chcu. Aj keby to co vyduma bola spolovice hlupost a dostane 3, aspon nieco urobi. Taketo ulohy ho ucia mysliet.... velmi dolezite ze to urobi on sam.
Sloboda sa tazko ziskava, ale lahko straca. - rozoberte v rodine vetu - lahko sa je vydat/ozenit, ale rozvod je psychicky, aj financne narocny - a hned budete schopni na temu sloboda napisat aj celu esej. 😁
@moonlight1210 Nielen vo vzťahoch. Dag Bjorndal vedel, že človek nie je slobodný, ak má dlhy, ak finančne nestojí na vlastných nohách. Dnes je to naozaj aktuálne.
Je tam pouvažuj a nie napíš. Napíš tam že si pouvažoval.