Pomoc s domácou úlohou - dejepis

10. dec 2020

Viete niekto 4 a 5? Ďakujeme veľmi.

pribinak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
staskadexter
10. dec 2020

je to dobre vysvetlene na wikipedii 🙂

lucia147852
10. dec 2020

Otvoriť knižku dejepisu napr?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mondolina
10. dec 2020

Môj syn tiež preberá práve toto učivo...treba rozmýšľať. Netreba to robiť za nich. Potom to nemá význam.

kitycat
10. dec 2020

To je uz asi 4ty post o domacej ulohe.. Co sa to deje?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kitycat
10. dec 2020

@viestta ked sa bude preberat zemepis 8 tocnyk cele SK to by som si asi aj sama vypracovala... Nam v ten rocnik blitzovala ucitelka 🤣

h2
10. dec 2020

Už to mám hotové! 😊 V otázke č. 4 je "porozmýšľaj" a v otázke č. 5 "pouvažuj". Urobila som jedno, aj druhé. 😂

judar
10. dec 2020

Google...ale onak normalne zasnem co za hars uroven dejepisu je na zs :D lebo so si pamatam svoje casy tak to bola no prechadzka ruzovou zahradou bez zaujmu o takyto druh historie

namornicka
10. dec 2020

Zadanie znie porozmyslaj. Nie, ze povedz, na co si prisiel, alebo ako to chapes.

bavlnka92
10. dec 2020

@kitycat ľudia otupjevajú 🙊

oblecenie99
10. dec 2020

Ja mám "len" 31 rokov,ale akurát som minule spomínala.muzovi,že keď sme začínali s angličtinou v škole,bola to pre mojich rodičov totálna novinka,samozrejme ten jazyk neovladali,teda nám nevedeli pomôcť a najmä,kde bol ešte vtedy internet (koniec 90tych rokov).VSETKO sme riešili slovníkom (fyzicky,každý ho musel povinne mať),aj na strednej.A to sme robili rôzne projekty každý týždeň,žiadny počítač.Google?Haha.A kvitujem,že je posun v tých učebniciach,konečne otázky,kde dieťa musí aj porozmýšľať,navyše z dejín,moja srdcovka 🙂 Mamička,nič v zlom,deťom pomôcť treba ale v dnešnom svete a k prístupu k informáciám online si myslím,že dieťa sa môže "potrapit" aj samo 😉 nie sú to ináč ťažké ani blbé otázky,len to treba mať naštudovane,ja by som mu/jej ani nedovolila dohľadať vysvetlenie na nete,ale nech sa páči,rozmýšľaj.

ninusa221
10. dec 2020

Ach keby tu všetci pišeme čo nam treba do školy alebo prace spravit tak možme premenovať MK 😅 ps nechcete mi napisat jednu pracu?🤣🤣🤣🤣

andreatytler
11. dec 2020

Ako mozeme my pomoct? My nemozeme za tvoje dieta rozmyslat alebo uvazovat, lebo presne to od neho chcu. Aj keby to co vyduma bola spolovice hlupost a dostane 3, aspon nieco urobi. Taketo ulohy ho ucia mysliet.... velmi dolezite ze to urobi on sam.

moonlight1210
11. dec 2020

Sloboda sa tazko ziskava, ale lahko straca. - rozoberte v rodine vetu - lahko sa je vydat/ozenit, ale rozvod je psychicky, aj financne narocny - a hned budete schopni na temu sloboda napisat aj celu esej. 😁

aniele
11. dec 2020

@moonlight1210 Nielen vo vzťahoch. Dag Bjorndal vedel, že človek nie je slobodný, ak má dlhy, ak finančne nestojí na vlastných nohách. Dnes je to naozaj aktuálne.

gugugaga123
29. dec 2020

Je tam pouvažuj a nie napíš. Napíš tam že si pouvažoval.