Čo si myslíte pôjdu zajtra deti do školy?Kvôli vetru, vode, nejdú elektricky, MHD.Neviem či si mám zobrať voľno v praci
Wau, to aké okresy?
A kde? U nas urcite idu. Tu neni nic.
Ba, gymnazium, riaditelske volno
Dcérka má zajtra riaditelské voľno na strednej škole.
@hipuska Ivanka pri Dunaji
Určite idú už sa postupne všetko v ba normalizuje sú časti kde je to horšie ale u nás školu ešte nezatvárajú a to je v Dúbravke
U nas doslo na Edupage ze maju na celej skole (ZS aj gymku) riaditelske volno.
Dcéra chodí do Ba a teraz prišlo, že majú voľno aj som rada suseda sa nevedela dostať do práce spadnuté stromy mimo Ba, vraj zatopeny Ružinov
u nás určite pôjdu...
jedine žeby nešla jedna dcéra kvôli Kysuciam - tam majú problémy...
u nas idu, ale tak tu sa nic extremne nedeje, vcera trochu lejak, dnes nic
BA, Riaditelske volno, SS.
BA zupa odporucila pre SS riaditelske volno, nasa skola (Ruzinov) ho uz ma a som rada, keby ho nedala, dceru do skoly nepustim.
TO zatial vyzera že idú deti do skoly , Edupage nič nehlasi.. dokonca aj slniečko mietami vykuka
Ak by aj nedali voľno riaď sa podľa seba. Ja by som v postihnutých oblastiach nechala deti doma.
BA stredná škola, riaditeľske voľno.
Plus u nás na Záhorí čistá katastrofa, takže by sa aj tak pravdepodobne nemala ako dostať.
Aj na zahori na zakladnych školach bude volno
V ZA nic nemame, dnes aj slnko je takze idu . To musis vediet ty ci Vam dali vediet hadam
BA - DNV maju zajtra na ZS riaditelske volno. Mame tu zatopene niektore domy. A cely den prsi a prsi a nevyzera, ze by malo skoncit.
@ivik4 možno kvôli Kysuciam sš dostanú... možno.
Ba, SŠ v Dúbravke a SŠ v Ružinove - dištančná výučba
dnes v BA vacsina MHD nechodila, a ta co chodila mala zmenenu trasu, hlavne podjazdy, elektrickove trate a trolejbusy.
BSK odporucil SS v kraji dat zajtra ruaditelske volno
@deti95060810 Na Kysuciach školy voľno nemajú, takže kvôli Kysuciam dôvod na voľno nevidím... Dnes som tade prešla bez problémov, hlavné ťahy (=cesty) sú zjazdné.
KE - ide sa, tu nic
Stredne školy majú riaditelske volna.
Základne školy podľa uváženia riaditeľa