Ahojte maminy, chcem sa opýtať tých ktoré ste na deti same,akceptovali vám pri zápise na ZŠ podpis jedného rodiča ,keď ten druhý je nezastihnuteľny..,o dieta sa nezaujima a pod..samozrejme dieťa je súdom zverené v mojej starostlivosti , samozrejme viem že aj otec má svoje práva a bla bla bla ďakujem
pri zápise odovzdáš čestné prehlásenie ´, že s druhým rodičom nie si v kontakte
Napr.
Čestné vyhlásenie
Dolupodpísaný(á)..............................................................................................................
rodné číslo................................................... ako rodič/zákonný zástupca.
Trvale bytom......................................................................................................................
Telefón .............................................................
e-mail ...............................................................
týmto čestne vyhlasujem, že zadováženie súhlasu/podpisu druhého
rodiča/zákonného zástupcu ............................................. na podaniach týkajúcich sa
výchovy a vzdelávania môjho syna/mojej dcéry ............................................., o ktorých
sa rozhoduje v správnom konaní, je spojené s ťažko prekonateľnou prekážkou, vec
neznesie odklad a predloženie tohto čestného vyhlásenia je v najlepšom záujme
môjho syna/mojej dcéry.
Som si vedomý/-á toho, že pokiaľ by mnou uvedené čestné vyhlásenie nebolo pravdivé
alebo informácie boli závažným spôsobom zamlčané, budem znášať všetky z toho
vyplývajúce právne následky.
V................................ dňa.........................
................................................................
podpis vyhlasovateľa
@petronelka47 robim v skole a najma u rozvedenych, nekomikujucich rodicoch 100% ziadame suhlas, podpis oboch rodicov, bez ohladu na starostlivost.
@petronelka47
@jamidea o.i.je to odporucane aj v nejakej metodike ministerstva skolstva, mat podpis obich.
@petronelka47 dávala som pri zápise, rozhodnutie že je dieťa zverené do výlučnej starostlivosti len mne. A ďalej to neriešili